Rivitalo

Iiroisentie 19

Huoneet 3h + k + erill.wc + khh + wc/kph/s + terassi + autokatos
Velaton hinta 249 000 €
Rakennusvuosi 2016
Tyylikäs ja hyvin varusteltu 1-tasoinen koti suositulla Kallasten asuinalueella Raisiossa. Tätä laadukasta kotia voidaan hyvällä omalla tunnolla sanoa paremmaksi kuin uudiskohteet, sillä varustelutasoon ja materiaalivalintoihin on kiinnitetty erityistä huomiota jo rakennusvaiheessa. Näistä mainittakoon mm. koko terassin levyinen sähköinen markiisi, jossa on myös automaattinen tuulianturi vahinkojen välttämiseksi ja portti terassilta suoraan takapihalle. Olohuoneen kruunaa upea skandinaavisen linjakas varaava takka ja normaalia korkeampi huonetila luo isojen ikkunapintojen kanssa ilahduttavaa ilmavuutta. Ilta-auringon puoleinen patio on aivan leikkipuiston tuntumassa, joten lapsia on helppo pitää silmällä ja tämä lisää varmasti turvallisuuden tuntua myös perheen pienimmille. Taloyhtiön hyvin hoidettu pihapiiri tarjoaa myös autopaikkoja mukavasti ja niin lumityöt kuin nurmikon leikkaaminen hoituu huoltoyhtiön toimesta. Kodin pohjaratkaisu on avara, valoisa ja erittäin toimiva. Avokeittiö on sopivasti rajattu olohuoneen suuntaan ja saareke toimii upeasti koko kodin keskiössä. Keittiön jatkeena on tilava ruokailutila, johon mahtuu tarvittaessa vaikka 8 hengen ruokailuryhmä ja kaunis olohuone sekä tilava terassitila palvelevat hienosti heti keittiön vieressä. Kylpyhuone ja sauna on toteutettu kodin muuhun laatutasoon sulautuviksi ja laadukkaat lasiseinät luovat hienostuneen tunnelman lisäksi mukavasti tilantuntua. Arjen toiminnallisuuden varmistaa keittiön ja pesutilojen väliin sijoittuva erillinen kodinhoitotila, jota voi tarpeen vaatiessa käyttää myös apukeittiönä. Tilaan mahtuu pesutorni, reilusti niin lasku- kuin säilytystilaa. Lisäksi säilytystiloja löytyy mittatilauksena teetetyistä liukovikaapistoista eteisessä sekä toisessa makuuhuoneessa, pienemmän makuuhuoneen vaatehuoneesta ja keittiön yläpuolella olevasta käyttöullakosta. Lisäksi oma irtainvarasto on pihapiirissä. Kallanen on lapsiperheiden kestosuosikki alue Raisiossa, sillä virikkeellinen ympäristö tarjoaa turvallisen ja erittäin luonnonläheisen miljöön aikuisten lisäksi myös perheen pienemmille ja lemmikeille. Erilaiset pientalot on sijoitettu väljästi ympäröivään luontoon, metsäalueita on jätetty reilusti kaikkialle ja kumpuileva maasto luo luontevan ja hyvää oloa tuottavan ympäristön kotien ympärille. Ympäriltä löytyvät myös päivähoitopaikat, koulu, ja leikkipuisto, joten kaikki sujuvan arjen elementit ovat läsnä arjen ilona. Kauppakeskus Mylly ja Raision keskustan palvelut ovat noin kymmenen minuutin ajomatkan päässä ja Turun keskustaan ajaa noin 15 minuuttissa. Tervetuloa tutustumaan kanssani tähän todella houkuttelevaa vaihtoehtoon tämän hetken markkinoilta. Lisätiedot ja esittelyt sinulle tästäkin upeasta kodista antaa IN LKV Oy | Sari Kuusisto 050-2556, tai sari@inlkv.fi. Meihin ja palveluihimme tutustut helposti inlkv.fi, josta saat varattua myös 24/7 arvio- tai näyttöajan itsellesi.

Katso kaikki kuvat »

Perustiedot
KuntaRaisio
Postinumero21210
AlueKallanen
Huoneet3h + k + erill.wc + khh + wc/kph/s + terassi + autokatos
TyyppiRivitalo
Pinta-ala81.0m²
Kokonaispinta-ala86.0m²
Lisätietoja pinta-alastaOma irtainvarasto n. 5 m2, sekä huoneiston yläpuolella on vinttitilaa, ns. käyttöullakko (portaat saa vedettyä alas keittiön katosta).
Kerros1/1
Rakennusvuosi2016
Käyttöönottovuosi2016
Vapautuminenmuu ehto
Vuokralla nytEi
Hintatiedot
Velaton hinta249 000 €
Myyntihinta249 000 €
Neliöhinta3 074 €/m²
Hoitovastike218,7 €/kk
Muuta15.6.2020
Asunnon lisätiedot
SaunaTodella viihtyisä ja tyylikäs sauna, jossa on erinomaiset löylyt antava kivipatsaskiuas.
Tulisijavaraava takka
Asuntoon kuuluuKiinteät valaisimet (keittiössä myös yläkaappien yläpuolella led-valot, sälekaihtimet, olemassa olevat verhotangot ja taulukiskot sekä sähköinen tuulianturilla varustettu iso markiisi. Mittatilaus liukuovikaapistot eteisessä sekä makuuhuoneessa.
Asunnon kuntohyvä
Lisätietoja kunnostaHuoneistossa on usealla seinällä taulukiskot, joten myös seinät ovat pääosin uutta vastaavassa kunnossa. Huoneisto on siistissä kunnossa ja varustelutaso on huomattavasti parempi kuin ns. perustasoon on kuulunut.
Kohde Etuovessa9732142