Omakotitalo

Huvilakatu 50

Huoneet 9h + k + 2kph + 3wc + 2s + takkahuone + autotalli + liiketila
Velaton hinta 135 000 €
Rakennusvuosi 1950
Tilava ja tunnelmallinen omakotitalo Loimaalla! Tämä varsin tilava omakotitalo sijaitsee suositulla ja rauhallisella alueella Loimaalla, lähellä keskustan palveluita. Omalla 900 neliön tontilla sijaitseva omakotitalo on rakennettu 1950. Kiinteistöön kuuluu lisäksi 80 neliön suuruinen liiketila, johon on kulku sekä asuintalon puolelta, että suoraan ulkoa. Lisäksi kiinteistöllä sijaitsee noin 37 neliön autotalli. Asuinpinta-alaa on peräti noin 250 neliötä. Kiinteistöstä on pidetty vuosien saatossa hyvää huolta. Mm. katto on uusittu vuonna 2015, kaukolämpöön on siirrytty vuonna 2013 ja ulkolaudoitus vaihdettu 2016. Tämä kiinteistö on mahdollisuuksia täynnä! Talon pohjaratkaisu sijoittuu kolmeen kerrokseen. Sisääntulokerroksena toimii keskikerros, jossa on sijoitettuna arjen toimintojen kannalta järkevällä tavalla keittiö, wc ja olohuone sekä kolme erillistä makuuhuonetta, joista yhden kautta on kulku myös liiketilaan. Vaalean sävyisessä keittiössä on runsaasti sekä kaappi- että työskentelytilaa ja keittiöön mahtuu luontevasti isompikin ruokapöytä. Keittiön vieressä on olohuone, jossa kahteen eri suuntaan antavat ikkunat päästävät luonnonvalon kauniisti sisään. Pääoven vieressä on toinen ovi, joka johdattaa sinut yläkerran aulaan, jossa on myös erillinen wc. Aula toimii keskiönä, josta on kulku kolmeen erilliseen makuuhuoneeseen. Yläkerrassa on myös erillinen pieni keittiö ja olohuone, jotka ovat tarvittaessa muokattavissa muuhunkin käyttöön. Alakertaan on sijoitettu sauna ja pesutilat sekä takkahuone ja tekninen tila. Iso osa alakerrasta on tällä hetkellä joutokäytössä ja muokattavissa juuri sellaiseksi tilaksi kuin tarpeet edellyttävät. Tervetuloa paikan päälle tutustumaan tähän tunnelmalliseen ja tilavaan monien mahdollisuuksien kiinteistöön! Lisätiedot ja esittelyt IN LKV | Miska Piirainen 050-2165 tai miska@inlkv.fi. Autan luonnollisesti mielelläni myös nykyisen kotinne myyntiprojektissa, jotta tästä uudesta unelmasta tulisi mahdollisimman pian totta!

Katso kaikki kuvat »

Perustiedot
KuntaLoimaa
Postinumero32200
AlueTuulensuu
Huoneet9h + k + 2kph + 3wc + 2s + takkahuone + autotalli + liiketila
TyyppiOmakotitalo
Pinta-ala250.0m²
Kokonaispinta-ala367.0m²
Lisätietoja pinta-alastaAsuinpinta-alat noin 250m2, liiketila noin 80m2 ja autotalli noin 37m2. Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu, joten ne saattavat olla ilmoitettua suuremmat tai pienemmät. Kohteen hinta ei ole pinta-ala perusteinen, vaan kohde myydään kokonaisuutena.
Kerros2/2
Rakennusvuosi1950
Vapautuminenmuu ehto
Vuokralla nytEi
Hintatiedot
Velaton hinta135 000 €
Myyntihinta135 000 €
Neliöhinta540,0 €/m²
Muuta1kk
Asunnon lisätiedot
SaunaKaksi saunaa. Kellari- ja keskikerroksessa. Asuinkerroksen saunan lattia muovia. Seinät osittain paneloitu ja kaakeloitu.
TulisijaKellarikerroksessa.
Asunnon kuntotyydyttävä
LämmitysjärjestelmäKaukolämpö / asennettu 2013
Kohde Etuovessa9662286