Paritalo

Hirvipolku 9

Huoneet 2mh + oh + k/rh + wc + wc/ph/s/khh
Velaton hinta 335 000 €
Rakennusvuosi 2015
Kaikilla vapaa-aikaan tarvittavilla lisukkeilla oleva helppohoitoinen, turvallinen ja erittäin tyylikäs paritalokoti! Turvallisten rautaporttien läpi kuljetaan tänne suojaisalle ja täysin valmiille alueelle. Alueella ovat tiet, laiturit, ranta, jätehuolto ja valaistus valmiina, ja kaikkea tätä ympäröi täydellisen kaunis saaristolaismaisema karuine kasvillisuuksineen ja upeine kallioineen. Ylläpitokulut tähän kaikkeen sekä itse kotiin ovat yleisen infran ja maalämmön ansiosta lähes olemattomat, joten koti on täydellinen niin vakituiseen kuin vapaa-ajan asumiseen. Tätä paikkaa on helppo hyödyntää myös halutessaan liiketoimintaan, koska kysyntä on kovaa niin yritysten kuin yksityisten vuokraustarpeisiin. Meri on vahvasti läsnä kaikkialla ja luonnonkauniit lenkkipolut mukailevat meren, kallioiden sekä vaikuttavien saaristolaismetsien syvää olemusta. Itse koti on atriumpihan sekä isossa roolissa olevien ikkunoiden ansiosta ajattoman arkkitehtoninen. Toisiinsa täysin avoimessa yhteydessä olevat yleiset tilat täyttyvät valosta, kauniista maisemista ja takkatulen luomasta lämmöstä. Makuuhuoneet jäävät selkeästi toiseen siipeen, jonka perällä ovat myös kodinhoitohuone sekä saunaosasto. Leveät liukuoviaukot atriumpihan suuntaan sekä lattiaan asti ulottuvat ikkunat mahdollistavat maisemien luoman luonnonläheisyyden tunnun myös makuuhuoneissa. Luonnonvalon määrän makuuhuoneessa puolestaan maksimoi koko seinän mittaiset peililiukuovikaapistot. Atriumpiha tarjoaa autenttista olotilaa ja hyvän olon ammentaminen luonnosta tapahtuu väistämättä. Ylellisen terassialueen kruunaa lähes jokaisen unelmissa oleva laadukas ulkoporeallas, joten tässä kodissa tuntuu kaikki oleellinen olevan kohdallaan. Tämä paritalokoti tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet moniin eri tarpeisiin, joten toivotan teidät lämpimästi tervetulleeksi tutustumaan paikan päälle. Lisätiedot ja esittelyt sinulle tästäkin loistavasta kodista antaa IN LKV Oy | Sari Kuusisto 050-2556, tai sari@inlkv.fi. Luonnollisesti olen käytettävissänne myös nykyisen kotinne myyntiprosessissa, jotta tämä koti ilahduttaisi perhettänne jo tänä kesänä.

Katso kaikki kuvat »

Perustiedot
KuntaTaivassalo
Postinumero23310
AlueWärkinkari Kaitainen
Huoneet2mh + oh + k/rh + wc + wc/ph/s/khh
TyyppiParitalo
Pinta-ala96.0m²
Kokonaispinta-ala100.0m²
Lisätietoja pinta-alastamuut tilat ja rakennukset: 4 neliötä per varasto + pinta-alaan ei ole laskettu paritaloon kuuluvaa autokatosta.
Kerros1/1
Rakennusvuosi2015
Käyttöönottovuosi2015
Vapautuminenheti
Vuokralla nytEi
Hintatiedot
Velaton hinta335 000 €
Myyntihinta335 000 €
Neliöhinta3 490 €/m²
Asunnon lisätiedot
SaunaSaunaan mahtuu samanaikaisesti useampikin ihminen ja näkymät suuntautuvat mahtavan terassin läpi aina pitkälle kauniisiin metsämaisemiin. Myös merikin pilkottaa edessä, joten tunnelma on täydellinen.
TulisijaKiertoilmatakka
Asuntoon kuuluuVaatekaapit, valaisimet, verhotangot, naulakko, pyykinpesukone, jätesäiliö, pihakalustus, TV-liittymä (kuitu) ja ulkoporeallas.
Asunnon kuntohyvä
Lisätietoja kunnostaHuoneisto on teetetty kestävistä ja laadukkaista materiaaleista ja huoneisto on pääosin aivan uuden veroisessa kunnossa.
LämmitysjärjestelmäMaalämpö, vesikiert. lattialämmitys
Kohde Etuovessa9497199