Omakotitalo

Eristäjänmutka 21

Huoneet Oh/rh/kirjasto (mh) + k + 3-5mh + kph/wc + 2wc + aula + ph/s + khh + 2vh + var(at) + kylmä var.
Velaton hinta 498 000 €
Arkkitehtoninen täystiilikoti huippusijainnilla! Koti sijaitsee Mälikkälässä Eristäjänmutkalla nauttien palvelujen keskeisyydestä, sekä samaan aikaan yksityisyyttä tarjoavasta luonnonkauniista tontista ja huolellisesti viimeistellystä kokonaisuudesta. Talo jää upean kallion syliin ja luonto on läsnä kaikkialla. Palvelujen lisäksi monipuoliset urheilumahdollisuudet ovat käytännöllisesti lähellä kotia, ja lenkkipolut lähtevät suoraan omalta kotiovelta. Korkeat ikkunat ja monumentaalinen portaikko muodostavat vaikuttavan sisäänkäynnin, joka johtaa tilavaan aulaan katseen ohjautuessa suojaisalle takapihalle. Alakerrasta ovat tunnelmallinen saunaosasto, walk-in closet, valoisa kodinhoitohuone ja entinen allashuone (makuuhuone käytössä tällä hetkellä), sekä tilava kahden auton talli, jota on tällä hetkellä käytetty vuoroin varastona/kuntosalina/makuuhuoneena/kotiteatterina - aina kulloisenkin tarpeen mukaan. Varsinainen asuinkerros sijaitsee toisessa kerroksessa. Oleskelutilat sulautuvat saumattomasti toisiinsa ja korkeuksiin kohoava katto luo loputtoman ilmavan tunnelman. Klassinen kalanruotoparketti, runsas määrä aitoa marmoria, selkeälinjainen takka, valtava parveke sekä uima-altaalla varustettu terassi kruunaavat niin arjen kuin juhlan hetket ja luovat nautinnollista ja kodikasta ylellisyyttä kaikkiin kotona tapahtuviin hetkiin. Massiivisille ikkunalaudoille asetat luontevasti tärkeimmät esillä olevat aarteesi, tai jopa istahdat nauttimaan niin ystävistä kuin kodin tarjoamasta kauneudesta. Keskikerroksessa ovat lisäksi kokkien suosima läpikuljettava ''putkikeittiö'', 2-3 makuuhuonetta (olohuoneen perätilasta saa myös täydellisen master bedroomin oman parvekkeen ja vaatehuoneen kera, sekä bonuksena suoran käynnin wc/pesutiloihin. Yläkerran näköala parvea voidaan käyttää niin oleskelutilana kuin valtavana makuuhuoneena. Yläkerran tunnelman maksimoivat näyttävät parrurakenteet, nauhamaiset yläikkunat, luontoon suuntautuva ikkunaerkkeri ja parhaat näkymät itse kotiin. Talon on suunnitellut arkkitehti Ilkka Salo, jonka ajaton ja oivaltava kädenjälki on aistittavissa jokaisessa neliömetrissä. Lisäksi taloa on päivitetty merkittävästi vastaamaan tämän päivän vaatimustasoa. Mm. ympäri vuotinen uima-allas on pidetty 37 asteen lämpöisenä, lämmitysjärjestelmä on uusittu poikkeuksellisen kattavasti (vesi-ilmalämpöpumppu on kytketty lattialämmitykseen sekä pattereihin, Nilanin poistoilmalämpöpumppu lämmöntalteenotolla ilmanvaihtoon ja lisäksi katolla on 8 kWp aurinkosähköpaneelit). Kodissa on myös viilennys Nilanin ansiosta ja tekniikan uusimisen ansiosta asumiskulut ovat todella alhaiset. Koti muuntuu tiloiltaan helposti moniin eri tarpeisiin, joten toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi tutustumaan mahdollisesti tähän perheesi tulevaan unelmakotiin! Lisätiedot ja esittelyt IN LKV Oy |   Sari Kuusisto 050-2556, tai sari@inlkv.fi.

Katso kaikki kuvat »

Perustiedot
KuntaTurku
Postinumero20320
AlueMälikkälä
HuoneetOh/rh/kirjasto (mh) + k + 3-5mh + kph/wc + 2wc + aula + ph/s + khh + 2vh + var(at) + kylmä var.
TyyppiOmakotitalo
Pinta-ala310.0m²
Kokonaispinta-ala401.0m²
Lisätietoja pinta-alastaRakennusvalvontaviranomaisten tiedossa oleva kerrosala 201 m2 (rakennusoikeutta käytetty 201 m2). Huoneistoalaksi ilmoitettu ennen laajennuksia 344 m2, laajennusten jälkeen 310 m2. Kokonaisalaksi ennen laajennuksia ilmoitettu 344 m2, laajennusten jälkeen 401 m2. Laajennusten jälkeen ei ilmoitettuja muutoksia kerrosaloihin. Pinta-alatiedot on saatu rakennuslupapiirustuksista eikä niitä ole tarkistusmitattu, joten ne saattavat poiketa olennaisestikin nykymääräysten mukaan mitattavista pinta-aloista. Kohteen hinta ei määräydy pinta-alan perusteella, vaan kohde myydään kokonaisuutena.
Kerros3/3
Käyttöönottovuosi1980
Vapautuminenmuu ehto
Vuokralla nytEi
Hintatiedot
Velaton hinta498 000 €
Myyntihinta498 000 €
Neliöhinta1 606 €/m²
Muuta1kk kaupanteosta / sop.muk.
Asunnon lisätiedot
SaunaSauna on remontuitu tämän päivän vaatimustasoa vastaavaksi. Puukiuas antaa loistavat löylyt, mutta saunassa on myös sähkökiuas.
Tulisijaavotakka
Asuntoon kuuluuPorakaivosta vesi pihan kasteluun ja autojen pesuun (noin 100 m syvä kaivo) .
Asunnon kuntohyvä
LämmitysjärjestelmäVesi-ilmalämpöpumppu (sähkö). Katolla aurinkopaneelit 8 kWp. Öljysäiliö pois käytöstä /varaus olemassa.
Kohde Etuovessa20458723