Kerrostalo

Eerikinkatu 7a

Huoneet 2-3h + k + kph + wc + s + p
Velaton hinta 235 000 €
Rakennusvuosi 1936
Poikkeuksellisen avara ja yksilöllinen ydinkeskustan huoneisto! Tässä keskustakodissa on paljon elementtejä, joita uuden kodin etsijät arvostavat. Sijainti on aidosti kaupungin sydämessä ja kaupungin sykettä pystyy seuraamaan tämän ikäluokan taloksi suhteellisen tilavalta parvekkeelta. Huoneistossa on ilmalämpöpumppu kesän helteiden varalle ja talvella lämpöisen tunnelman luo kaunis ja helppokäyttöinen biotakka. Putkiremontti on jo tehtynä ja kadunpuoleisen rakennuksen perustukset on korjattu. Myytävän huoneiston vastike on normaalia korkeampi (koska huoneisto on yhtiöjärjestyksessä rekisteröity toimistohuoneeksi), mutta vastike-erotus on huomioitu pitkän aikavälin kulueränä ja kohteen myyntihinta on huomattavasti alle ns. normaalin hintatason. Lisäksi myyjä voi ottaa vaihdossa pienemmän huoneiston! Itse huoneisto on remontoitu mittavasti ja näyttävä avaruus on saatu aikaiseksi väljillä oleskelutiloilla, jotka aukeavat suoraan raikkaasta avokeittiöstä käsin ja jatkeena on parveke. Lisäksi tästä ratkaisusta on helppo erottaa erilliseksi huoneeksi nurkkauksen takana oleva tila, koska oleskelutilat olisivat jaosta huolimatta vielä riittävän kokoiset. Tilantuntu ja huoneistoon sisään tulviva luonnonvalo ilahduttavat ja päästävät samalla huoneiston parhaat puolet selkeästi esille. Katseenvangitsijana toimii näyttävät kattopalkit, ja ikkunalaudoilla pidät kauneimmat koriste-esineesi näyttävästi silmiesi ilona. Tilava makuuhuone muodostaa oman rauhallisen kokonaisuutensa huoneiston perällä, ja runsas säilytystila on taattu runsain kaapistoin sekä vaatekomeron kera. Makuuhuoneen vieressä olevaa tilaa voi helposti käyttää joko huoneena tai ruhtinaallisena pukeutumistilana. Pesuhuone ja sauna ovat myös lähivuosien aikana remontoitu ja tarjoavat niin nautintoa kuin käytännöllisyyttä arjen keskelle. Huoneiston pohjaratkaisu luo ateljee-henkistä fiilistä ja lisähuoneen pystyy helposti erottamaan olohuoneen perältä. Tämä huoneisto pitää ehdottomasti itse nähdä, joten olet lämpimästi tervetullut kanssani tutustumaan mahdollisesti uuteen unelmakotiisi. Lisätiedot ja esittelyt tästäkin uniikista kodista antaa IN LKV | Sari Kuusisto 050-2556, tai sari@inlkv.fi. Luonnollisesti olen käytettävissäsi myös nykyisen kotisi myyntiprojektissa. Meiltä varaat arviokäynti- ja näyttöajat myös käytännöllisesti 24/7 www.inlkv.fi.

Katso kaikki kuvat »

Perustiedot
KuntaTurku
Postinumero20100
AlueKeskusta
Huoneet2-3h + k + kph + wc + s + p
TyyppiKerrostalo
Pinta-ala123.0m²
Kokonaispinta-ala123.0m²
Lisätietoja pinta-alastaIlmoitettuja pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu, joten ne saattavat olla ilmoitettua suuremmat tai pienemmät. Kauppahinta ei siten ole pinta-alaperusteinen, vaan kohde myydään kokonaisuutena.
Kerros2/6
Rakennusvuosi1936
Käyttöönottovuosi1936
Vuokralla nytEi
Hintatiedot
Velaton hinta235 000 €
Myyntihinta215 069 €
Neliöhinta1 911 €/m²
Yhtiövastike844,3 €/kk
(Hoitovastike 669,4 €/kk + Rahoitusvastike 174,9 €/kk)
Hoitovastike669,4 €/kk
Rahoitusvastike174,9 €/kk
Asunnon lisätiedot
SaunaSauna on siistissä kunnossa ja melko tilava.
TulisijaBiotakka oleskelutilassa.
Asuntoon kuuluuKoristetakka, sälekaihtimet ja ilmalämpöpumppu.
Asunnon kuntohyvä
Lisätietoja kunnostaRemontoitu mittavasti 2013. joitakin asumisen jälkiä on havaittavissa, mutta yleisesti ottaen kunto on edelleen siisti.
Kohde Etuovessa9988919