Omakotitalo

Auvaisbergin rantatie 39

Huoneet 9h + k + ph/wc/s + ph + 3wc + khh + 4at/katos + varastoja
Velaton hinta 1 375 000 €
Rakennusvuosi 1996
Upea arkkitehtuuri, esteetön merinäkymä ja loistava sijainti ovat tämän kodin pääelementit! Selkeälinjainen koti nousee upeasti meren sineä vasten ja hätkähdyttää näkijäänsä koskettavalla tavalla. Jo kotitie tekee tulijansa hyväntuuliseksi ja kiemurteleva tie kulkee läpi historiallisen kartanomiljöön. Julkinen liikenne kulkee kuitenkin kilometrin päästä ja kulku Helsingin moottoritielle tapahtuu vain muutamassa minuutissa. Monumentaalinen koti on arvoisellaan paikalla, ja rannassa on luonnollisesti kunnon laituri isommallekin veneelle, grillikota sekä pieni rantasauna. Arkkitehtuuri on ajatonta ja koti tulee palvelemaan aina tulevaisuudessakin pelkästään sisäpintoja päivittämällä. Talon tilat tarjoavat huikeat puitteet edustustarpeisiin, mutta myös kodikkuutta ja yksityisyyttä jokaiselle, toiminnallisuutta sekä lähes rajatonta muunneltavuutta. Koti soveltuu kahdelle sukupolvelle, osittaiseen yrityskäyttöön siinä kuin kaikkiin yksityiselämän vaatimuksiin. Tila ja avaruus ovat arkkitehtuurin lisäksi ylellisyyttä ja niitä tässä kodissa on kaikkiin tarpeisiin. Kodin pääasialliset tilat sijaitsevat kahdessa kerroksessa, lisäksi arkkitehtuuria ilmentävät useat pienemmät tasoerot. Suuret ikkunat ja huikea huonekorkeus ovat oleellinen osa tätä yksilöllistä luomusta. Makuuhuoneet ovat hemmottelevan tilavia, ja yleiset tilat todella avaria. Vaikka kodin avoimuus on kaikkialla aistittavissa, niin loistavan suunnittelun ansiosta kaikki toiminnalliset osiot jäävät kuitenkin sopivasti suojaan liialta katseelta. Koti on monessakin mielessä enemmän kuin unelma koko perheelle. Ylelliset oleskelu- ja saniteettitilat, keittiö, ihanat terassit ja parveke suoraan merelle. Kodista löytyy "man cave" biljardin pelaamiseen, lisäksi hulppea kotiteatteri varastotiloineen, rantasauna ja ylellinen saunaosasto uima-altaineen. Puhumattakaan yli sadan neliön autotallista ja suorastaan valtavista varastotiloista. Tämänkin upean kodin sinulle esittelee IN LKV Oy |   Sari Kuusisto 050-2556, tai sari@inlkv.fi. Oma henkilökohtainen näyttöaikasi pyritään aina järjestämään toiveittesi mukaisesti. Tutustu meihin ja alan kattavimpiin palvelumuotoihin www.inlkv.fi. Sivuiltamme varaat myös arvioajan omaan kotiisi tai itsellesi mieluisan näyttöajan 24/7. Tavataan unelmien näytöillä!

Katso kaikki kuvat »

Perustiedot
KuntaKaarina
Postinumero20760
AlueAuvaisberg
Huoneet9h + k + ph/wc/s + ph + 3wc + khh + 4at/katos + varastoja
TyyppiOmakotitalo
Pinta-ala464.0m²
Kokonaispinta-ala564.0m²
Lisätietoja pinta-alastaRakennuksen pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu, joten ne saattavat olla ilmoitettua suuremmat tai pienemmät. Ilmoitettujen pinta-alojen lisäksi myytävään kiinteistöön kuuluu runsaasti varastotiloja.
Kerros3/3
Rakennusvuosi1996
Käyttöönottovuosi1996
Vapautuminenmuu ehto
Vuokralla nytEi
Hintatiedot
Velaton hinta1 375 000 €
Myyntihinta1 375 000 €
Neliöhinta2 963 €/m²
Muutasopimuksen mukaan, tai viimeistään 3 kk kaupanteosta.
Asunnon lisätiedot
SaunaTilavassa saunassa on myös ikkuna meren suuntaan.
TulisijaKiertoilmatakka olohuoneessa ja varaava pönttöuuni kellarissa.
Asuntoon kuuluuKiinteät valaisimet.
Asunnon kuntohyvä
Lisätietoja kunnostaJulkisivut kaipaavat osittaista maalausta/ehostusta. Sisätilat siistissä kunnossa.
LämmitysjärjestelmäVaraava lattialämmitys (olemassa tuplakaapelointi mahdollista rikkoutumista varten, myös betonilaatta erikoispaksu), kattolämmitys ja koneellinen lämmön talteenotto.
Kohde Etuovessa21182495