Omakotitalo

Alasinpolku 6

Huoneet 5h + k + kph + s + 2erill.wc + kh + terassi + autokatos + lämminvarasto
Velaton hinta 209 000 €
Rakennusvuosi 1989
Tiilitalo kauniilla ja viimeistellyllä rinnetontilla! Tarvasjoki on Suomen entinen kunta, josta tuli vuoden 2015 alusta osa Lietoa. Tämä ryhdikäs tiilitalo sijaitsee omalla 1990 m2 rinnetontilla asemakaava alueella. Kiinteistöllä on kunnan vesi ja viemäri, kaapeli-tv sekä valokuituyhteys. Tiilitalo on valmistunut vuonna 1989 ja puurunkoinen laajennus osa vuonna 2003. Piha on kutsuva, viimeistelty, ja tarjoaa useita ulottuvuuksia viettää vapaa-aikaa jo varhain keväällä, aina pitkälle syksyyn asti. Sisään astuttaessa avara eteinen luo ensikosketuksen kotiin ja palvelee asukkaita kaikkine toiminnallisuuksineen. Säilytystilaa ulkovaatteille ja kengille löytyy liukuovien takaa. Erillinen ns. vieras wc on sijoitettu luontevasti eteisen yhteyteen ja remontoitu 2016 vuonna tyylikkäästi. Myös kulku kahteen makuuhuoneeseen käy tämän eteisaulan kautta. Päämakuuhuoneeseen käynti on kuitenkin olohuoneesta ja laajennus osaan on sijoitettu vielä neljäs makuu-/työhuone, jonne on mahdollista kulkea myös erillisen sisäänkäynnin kautta takapihan puolelta. Olohuone on huomattavan avara korkean katon ansiosta ja isot, lähes koko seinän kattavat ikkunat päästävät luonnonvalon tulvimaan sisään. Varaava takka on luonnollisesti keskeisellä paikalla olohuoneessa, levittäen lämpöään niin olohuoneen, keittiön kuin makuuhuoneen suuntaan ja luoden etenkin näin alkavaan talvikauteen oman tunnelmansa. Keittiö on tilava, jossa on runsaasti kaappi- ja laskutilaa sekä ihastuttavana yksityiskohtana puuhella/leivinuuni. Oman tunnelmansa luo myös keittiön kaakelointi, joka yhdistettynä rohkeaan värivalintaa tekee tästä keittiöstä aivan erityisen. Lämmityskulut ovat olleet hyvin kohtuulliset noin 18.000 kWh vuodessa, juurikin puuhellan, varaavan takan sekä 2018 asennetun ilmalämpöpumpun ansiosta. Modernit pesutilat miellyttävät varmasti vaativampaakin silmää ja luonnollisesti kosteissa tiloissa sekä kodinhoitohuoneessa on myös lattialämmitys. Kulku tiloihin käy makuuhuoneen sekä keittiön kautta ja vilvoittelemaan pääsee suoraan takaovesta. Kodin toinen wc löytyykin luonnollisesti täältä pesuhuoneen yhteydestä. Saunassa ihastuttavan lämmön takaa puukiuas. Tilat vastaavat nykypäivän vaatimuksiin vaikkakin vuoden 2013 remontista on kulunut jo muutama vuosi. Pihalla odottaa keinu uusia asukkaita ja arjen mukavuutta lisää erillinen autokatos. Tervetuloa kanssani tutustumaan tähän toimivaan perhekotiin! Lisätiedot ja esittelyt sinulle tästäkin mahtavasta kodista antaa IN LKV Oy | Miska Piirainen LKV 050-2165, tai miska@inlkv.fi. Tutustu palveluihimme, sekä varaa myös arviokäynti omaan kotiisi tai näyttöaika 24/7 kotisivuiltamme www.inlkv.fi

Katso kaikki kuvat »

Perustiedot
KuntaLieto
Postinumero21450
AlueTarvasjoki
Huoneet5h + k + kph + s + 2erill.wc + kh + terassi + autokatos + lämminvarasto
TyyppiOmakotitalo
Pinta-ala129.5m²
Kokonaispinta-ala156.5m²
Lisätietoja pinta-alastaIlmoitettu asuintilojen pinta-ala on huoneistoalaa. Huoneistoala ilman laajennusta on 104,5m2. Laajennusosa on n. 25 m2(TK n. 5m2 ja HUONE n. 20 m2). Lisäksi autokatos (varasto n. 10 m2 ja autokatos n. 17m2). Pinta-alatiedot on saatu rakennuslupapiirustuksista, sekä laajennusosa laskettu rakennuspiirrustuksista eikä niitä ole tarkistusmitattu, joten ne saattavat poiketa olennaisestikin nykymääräysten mukaan mitattavista pinta-aloista. Kohteen hinta ei määräydy pinta-alan perusteella, vaan kohde myydään kokonaisuutena.
Kerros1/1
Rakennusvuosi1989
Käyttöönottovuosi1989
Vapautuminenmuu ehto
Vuokralla nytEi
Hintatiedot
Velaton hinta209 000 €
Myyntihinta209 000 €
Neliöhinta1 614 €/m²
MuutaSopimuksen mukaan / 2kk kaupanteosta
Asunnon lisätiedot
SaunaSeinät: Paneloitu. Lattia: laatta.
TulisijaOlohuoneessa
Asuntoon kuuluuKaikki sälekaihtimet, kaikki verhotangot.
Asunnon kuntohyvä
Lisätietoja kunnostaElämisen jälkiä.
LämmitysjärjestelmäSuorasähkö kattolämmityksellä ja pääosin lattialämmityksellä, leivinuuni, ilmanlämpöpumppu ja varaava takka.
Kohde Etuovessa20981450