IN LKV tarjoaa käyttöösi asiantuntijatiimin

Kiinteistönvälittäjämme ja alan huippuammattilaisemme hoitavat kaiken toimeksiantoa varten tarvittavan selvitys- ja taustatyön valmiiksi. Hoidamme ammattitaitoisesti koko myyntiprosessin alusta loppuun asti. Vahvuutenamme on myyntityötämme tukevat henkilökohtaiset osaamisalueemme sekä saumaton tiimityö.

Stailaamme ja tarvittaessa kalustamme kohteet koko myyntiprosessin ajaksi ilman lisäkuluja. Toimistopalvelumme pitävät huolen asiakirjojen toimituksesta puolestasi viranomaisille, joten kaupankäynti on miellyttävää ja sujuvaa. Autamme kaikessa asumiseen liittyvässä, jotta kodinvaihto ja uusi unelmakoti olisi mahdollisimman helppo ja turvallinen ratkaisu. Olemme Suomen Kiinteistönvälittäjät ry:n jäsenyritys ja sitoutuneet noudattamaan Hyvää Välitystapaa.

Sari Kuusisto

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, Yrittäjä

050 2556   |    sari@inlkv.fi

Lue lisää minusta...

Sari – tahto, taito ja rakkaus työhön

Sari on todellinen välitysalan suunnannäyttäjä, myyttien murtaja ja tulostentekijä. Oman yrityksen, IN LKV:n perustaminen oli Sarille luonteva siirto unelmissa eteenpäin. Työtäpelkäämätön ja kaikkensa asiakkaille antava tahtonainen on alalle tulonsa jälkeen heti ensimetreistä alkaen kuulunut ison ketjun maanlaajuiseen tähtimyyjäkaartiin ja alan palkittuihin huippumyyjiin. Tavoitteena on viedä alaa isosti eteenpäin ja siksi ympärille on rakennettu toimintaa täydellisesti tukeva yritys valmiilla vaativan tason myyjillä varustettuna. Sarin tavoitteena on toimia myös oman tiiminsä muusana.

Mauno Heinonen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT, Partner

050 2346   |    mauno@inlkv.fi

Lue lisää minusta...

Mauno – tekniikan ja rakennusalan todellinen tietäjä

Maunon erityisvahvuus myyntityön lisäksi on laaja rakennusalan tuntemus niin kiinteistöistä kuin vanhoista rakennuksista. Mauno tuntee sekä rakennusmääräykset että erilaiset tekniikat. Laaja asiantuntemus tekeekin kaupankäynnistä mukavaa ja turvallista. Rehellisen ja oikean hinta-arvion antaminen on Maunolle osa ammattiylpeyttä ja Maunolle onkin tärkeätä tehdä välitystyötä huomioiden niin ostajan kuin myyjän tarpeet. Palveluasenne ja onnistumiset ovat nopeasti tuoneet Maunon alan huippuihin!

Arne Hyvärinen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, Partner

050 2348   |    arne@inlkv.fi

Lue lisää minusta...

Arne – tyylikästä ja tuloksellista välitystä vuosien kokemuksella

Yli 25 vuotta alalla ovat  tuoneet Arnelle vankkumatonta ammattitaitoa hoitaa kimuranteimmatkin toimeksiannot tyylillä maaliin asti. Arne on todellinen herrasmies, joka huomioi niin ostajan kuin myyjänkin toiveet. Arne tietää varmasti viimeisimmät muutokset alalla ja hoitaa paperityöt pilkuntarkasti. Arne on ollut ison ketjun huipputuloksentekijä ja aina kuulunut ehdottomasti alueen tunnetuimpiin ja arvostetuimpiin välittäjiin. Arne omaa automaattisesti isot verkostot niin ostajille kuin myyjille.

Toni Sjöroos

Markkinointijohtaja, KiAT, Partner

050 2327   |    toni@inlkv.fi

Lue lisää minusta...

Toni – myynnin ja markkinoinnin laajasti verkostoitunut ammattilainen

Pitkä kokemus myynnistä ja markkinoinnista ovat tehneet Tonista huippuammattilaisen. Kiinteistönvälitysalallakin tulosta ja näyttöä vankasta ammattitaidosta on kertynyt jo yli kymmenen vuoden ajalta. Uskomattomat verkostot omaavalle Tonille lähes mikään ei ole mahdotonta. Todellisena hengen luojana ja tiimipelaajana Toni innostaa mukaan ihan kaikki. Toni on erikoistunut uudistuotantoon, mutta Tonin käsissä myös muutkin kohteet vaihtavat nopeasti omistajaa.

Jarmo Kuusisto

Stailaukset ja kalustukset, Partner

050 2256   |    jarmo@inlkv.fi

Lue lisää minusta...

Jarmo – remontoinnin ja rakennusalan keskushyökkääjä

Entisenä ammattiurheilijana ja monikansallisen yrityksen koordinaattorijohtajana Jarmo on tottunut tinkimättömällä asenteella työskentelemään yhteisen hyvän ja tiimin puolesta. Välittäjän työssäänkin Jarmo pitää täsmällisesti huolta asiakkaiden toiveiden toteutumisesta. Samalla Jarmo organisoi ja huolehtii koko IN-henkilökunnan tarpeista ja hyvinvoinnista. Siirtyminen välitysalalle on ollut luontevaa rakennusalan asiantuntemuksen myötä ja pääsihän Jarmo työskentelemään heti alkumetreistä alkaen parhaan välittäjän vierellä ja aisaparina. Tinkimättömyys ja väsymätön ahkeruus ovat ominaisuuksia, joilla Jarmo tätä työtä nyt tekee niin ostajille kuin myyjille.

Miska Piirainen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT, Partner

050 2165   |    miska@inlkv.fi

Lue lisää minusta...

Miska – energinen ja motivoitunut tuloksentekijä

Miska on tuonut IN LKV:n tuloksekkaaseen joukkoon tullessaan roppakaupalla reipasta energiaa ja innovatiivisuutta. Kiinteistönvälittäjänä Miska käyttää perinteisen markkinoinnin lisäksi vahvasti myös sosiaalista mediaa, jossa pyrkii hyödyntämään kohteen markkinointia mahdollisimman paljon ja auttamaan näin parhaan mahdollisen lopputuloksen saamiseksi sekä myyjää että ostajaa. Innovatiivisuudesta ja auttamisen halusta kertoo myös kiinteistönvälitystyön ohella pidetyt luennot mm. kauppaoppilaitoksissa.

Mikko Ahola

Myyntineuvottelija, Partner

050 2168   |    mikko@inlkv.fi

Lue lisää minusta...

Mikko – kokenut myynnin ammattilainen

Mikko on myynnin ammattilainen, jolla on yli 10 vuoden kokemus erityisesti asuntojen kunnostusrakentamisesta ja kehittämisestä sekä myynnistä. Alueen markkinatuntemus on huippuluokkaa Turun keskustasta saaristoon. Tämä kaikki laajalla verkostolla yhdistettynä takaavat nopean ja asiantuntevan lopputuloksen niin myyjän kuin ostajankin näkökulmasta.

Haemme kiinteistönvälittäjää!

Lue lisää tästä…

Tilaa asiantuntijan maksuton arviointikäynti!

http://inlkv.fi/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_geolocalize-01.svg

Korkeavuorenkatu 2

http://inlkv.fi/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_tablet.svg

Soita 050 2512