Voudinkatu 6_13

Kerrostalo

Voudinkatu 6

Huoneet 1h + kk
Velaton hinta 64 000 €
Rakennusvuosi 1974
Loistavalla pohjaratkaisulla oleva kompakti pikku koti luonnon ja palvelujen läheisyydestä! Itse rakennus sijaitsee rauhallisella paikalla ja talon ympäristö on kaikin puolin kauniisti viimeistelty. Kauniit kukka-asetelmat ottavat vastaan niin asukkaat kuin vieraat kutsuvalla tavalla ja toimii kauniina tervetulona kaikille tulijoille. Luonnon läheisyys ja monipuolisten palvelujen yhteensovittaminen on onnistunut hienosti, joten miljöö tuntuu kutsuvan kodikkaalta monin eri tavoin tarkasteltuna. Tämä kolmannen kerroksen koti avautuu kauniisti kohti rauhoittavia metsämaisemia ja toimiva pohjaratkaisu saa kodin tuntumaan kokoluokkaansa suuremmalta. Heti eteinen on kompaktin toimiva ja jo sisääntulosta avautuu kodin avara oleskelutila suoraan eteen. Pieni vaatehuone eteisen yhteydessä lisää toimivuutta huomattavasti ja myös eteisessä on pieni naulakkotila arjen säilytystarpeita varten. WC/pesutila on myös eteisen yhteydessä ja pieni keittiötila erikseen olohuoneen vierustalla. Makuualkovi on luontevasti olohuoneen perällä ja myös makuualkovista käsin avautuvat oleskelutilat ja isot ikkunat täysin esteettömästi. Olohuone on todella mukavan kokoinen ja hyvän mallinen loogista kalustusta ajatellen. Isot ikkunat päästävät pehmeän luonnonvalon sisälle ilahduttavalla runsaudella ja saavat tilat ikään kuin jatkumaan aina ulkotiloihin saakka. Huoneisto on siistissä kunnossa, joten asumaan pääset vaikka heti. Vapautuminen järjestyy heti kaupanteon yhteydessä, joten odottamaan et joudu laisinkaan. Lisätiedot ja esittelyt sinulle antaa Sari Kuusisto IN LKV | 050-2556, tai sari@inlkv.fi

Katso kaikki kuvat »

Perustiedot
KuntaKaarina
Postinumero20780
AlueHovirinta
Huoneet1h + kk
TyyppiKerrostalo
Pinta-ala33.5m²
Kokonaispinta-ala33.5m²
Lisätietoja pinta-alastaPinta-alaa ei ole tarkistusmitattu, joten se saattaa olla ilmoitettua suurempi tai pienempi. Kohteen hinta tämän ikäisessä yhtiössä ei määräydy ilmoitetun pinta-alan perusteella, vaan kohde myydään kokonaisuutena.
Kerros3/8
Rakennusvuosi1974
Käyttöönottovuosi1974
Vapautuminenheti
Vuokralla nytEi
Hintatiedot
Velaton hinta64 000 €
Myyntihinta61 170 €
Neliöhinta1 910 €/m²
Yhtiövastike103,9 €/kk
Vesimaksu24,0 €
Asunnon lisätiedot
Asuntoon kuuluuKiinteät kaapistot ja valaisimet.
Asunnon kuntotyydyttävä
Lisätietoja kunnostaTaloyhtiö on siistissä kunnossa ja hyvin huollettu läivuosien aikana. Huoneisto on siistissä kunnossa, mutta keittiö ja pesutila ovat jo ikääntyneitä. (Mahdollisten remonttien vuoksi tulee asbestikartoituksen vaadittuvuus varmistaa taloyhtiöltä eri remonttien varalta).
Kohde Etuovessa9466309