Vierulankatu 8_15

Omakotitalo

Vierulankatu 8

Huoneet 4mh + oh + k + allash/tkh + kuntoiluh + 2xph + 2xwc + 2xat
Velaton hinta 389 000 €
Rakennusvuosi 1993
Älykkäiden ja upeiden yksityiskohtien koti uima-altaalla ja laadukkaalla tontilla! Tämä tilava koko perheen unelmakoti tarjoaa asukkailleen turvaa, toiminnallisuutta, kodikkuutta ja paljon enemmän. Kahden kerroksen tilat jakautuvat arkkitehtonisten tasoerojen ansiosta viidessä eri rytmissä kulkevaan tasoon, jolloin kaikki tilat jakautuvat avoimuudesta huolimatta loogisiin omiin osioihinsa. Alkuperäinen laadukas rakennustapa sekä lähivuosien aikana toteutetut merkittävät uudistukset ovat aistittavissa kaikkialla. Kaukolämpö takaa huolettoman lämmityksen ja edulliset asuinkulut, viimeistelty piha-alue puolestaan arjen sujuvuuden heti sisääntulosta lähtien. Loiva rinnetontti rajoittuu luonnonvaraiseen rauhoittavaan metsämaisemaan ja katetut ulkotilat sallivat asukkaiden nauttia kauniista ympäristöstä myös sateen sattuessa. Kodin sisääntulokerroksessa ovat toimiva eteisaula, 2 makuuhuonetta, tunnelmallinen takkahuone ja todella upea allasosasto uusittujen pesutilojen kera. Vain muutama askelma alempana ovat kuntoiluhuone sekä runsaat varastotilat, ja tämä koko alaosa on muutettavissa myös yhdeksi isoksi tilaksi. Olohuone asemoituu kaikin tavoin koko kodin hulppeaksi sydämeksi. Avaruuden tunnun maksimoi korkea huonekorkeus, isot ikkunapinnat ja näkymien jatkumo niin ylhäällä olevaan ruokailutilaan kuin pari askelmaa ylempänä olevaan kirjastotilaan. Hieman ylempänä ovat kodin kaksi tunnelmallista makuuhuonetta, vaatehuone ja ylellinen ph/wc. Tilava keittiö ruokailutilan ja reilun kokoisen parvekkeen sekä kodinhoitohuoneen kera muodostavat toimivan kokonaisuuden elämäsi kaikissa tilanteissa. Ruokailutilan vino seinä, iso avoin näkymä vaikuttavaan olohuoneeseen sekä ikkunanäkymä parvekkeelle luovat tilaan ainutlaatuista tunnelmaa. Kodin monimuotoisuus on aistittavissa helposti siis myös täältä ylätasanteelta katsottuna. Akustiikan suunnittelukin on saanut erityistä huomiota osakseen, joten koti soveltuu myös hifistelyä arvostaville. Tästä kodista on pidetty aina hyvää huolta, joten toivotan sinut hyvillä mielin tutustumaan tähän ilahduttavaan yksilöön tämän hetken markkinoilla. Lisätiedot ja myös henkilökohtaiset esittelyt sinulle tarjoaa IN LKV | Sari Kuusisto 050-2556, tai sari@inlkv.fi. Luonnollisesti olen käytettävissäsi myös nykyisen kotisi myyntiprojektissa, jotta tämä uusi unelma voisi olla nopeasti totta!

Katso kaikki kuvat »

Perustiedot
KuntaRaisio
Postinumero21210
AlueTikanmaa
Huoneet4mh + oh + k + allash/tkh + kuntoiluh + 2xph + 2xwc + 2xat
TyyppiOmakotitalo
Pinta-ala187.0m²
Kokonaispinta-ala252.0m²
Lisätietoja pinta-alastaHuoneistoala 187 m2 (+31 m2). Kerrosala 252 m2 + autotalliosa 40 m2.
Kerros2/2
Rakennusvuosi1993
Käyttöönottovuosi1993
Vapautuminenheti
Vuokralla nytEi
Hintatiedot
Velaton hinta389 000 €
Myyntihinta389 000 €
Neliöhinta2 080 €/m²
Asunnon lisätiedot
SaunaTunnelmallisen saunan kiuas on uusittu 2011.
Tulisijavaraava takka
Asuntoon kuuluuKoneellinen jäähdytys. Ovipuhelinjärjestelmä. Hälytysjärjestelmä etävalvonnalla ja savuilmaisimella (uusittu 2015). Vesikiertoinen lattialämmitys (paitsi yläkerrassa vesikiert. patterit). Vaatekaapit ja kiinteät valaisimet. Verhotangot ja sälekaihtimet. Markiisit (kauko-ohjaus, moottori uusittu 2011). Jätesäiliö. Kaapeli-TV-liittymä. Pihavarusteet. Istutukset. Automaattinen ruohonleikkuri (2013). Tallentava kameravalvonta sisällä ja ulkona. Akustointi olohuoneessa sekä keittiön ja hallin katossa.
Asunnon kuntohyvä
Lisätietoja kunnostaTalo on aikanaan rakennettu poikkeuksellisen laadukkaasti, sitä on hyvin ylläpidetty ja taloa on monilta osin saneerattu todella laadukkaasti.
LämmitysjärjestelmäKaukolämpö (1993)
Kohde Etuovessa9861628