Verkaranta 3_21

Kerrostalo

Verkaranta 3

Huoneet 2h + k + parvi
Velaton hinta 225 000 €
Rakennusvuosi 1924
Todella tilava loft-henkinen kaksio valtavilla ikkunoilla ja ihanilla ikkunalaudoilla! Älä anna hieman vanhan aikaisen sisustuksen hämätä itseäsi tämän kodin kohdalla, sillä tässä huikean avarassa kaksiossa on lukuisia unelmakodin aineksia. Näkyviin jätetyt rakenteet korkealla katossa luovat tiloihin vaikuttavuutta ja vahvaa tunnelmaa, sekä itse korkeus luonnollisesti korostaa avaria tiloja entisestään. Mittasuhteisiin sopivat valtavat ikkunat niin olohuoneessa kuin keittiössä täyttävät oleskelutilat luonnonvalolla ja niiden katseenvangitsijoina toimivat syvät ikkunalaudat luovat täydelliset puitteet monenlaisiin haaveisiin. Ikkuna-aukkojen syliin voi vajota nauttimaan hetkestä tai niille voi asettaa tärkeimmät ja kauneimmat esineet kodin paraatipaikalle. Parveke suuntautuu idyllisen sisäpihan maisemiin, jotka mm. joulun aikaan ovat suorastaan taianomaiset! Pihalla on mahdollista kasvattaa myös kesän tuoreet kasvikset ja yrtit omissa viljelylaatikoissa ja pihalla on myös viihtyisiä oleskelukeitaita asukkaiden iloksi. Littoisten järvi luonnollisesti aivan välittömässä läheisyydessä luo omat ulottuvuutensa vapaa-ajan nautintoihin, joten kaikenlainen aktiviteetti ulkotiloissa on nautintoja pullollaan. Kodin keittiö on luokseen kutsuva monin eri tavoin. Todella tilava keittiö mahdollistaa lähes kaikki sisustus unelmat ja monumentaalinen ikkuna-aukko kruunaa niin arjen kuin juhlan. Tästä keittiöstä saat varmasti irti jopa enemmän kuin mistä olet uskaltanut haaveilla, sillä raamit ovat uskomattomat. Myös kodin makuuhuone on tilava ja siitä on suora kulku saunaosastolle. Erillinen wc löytyy puolestaan heti sisääntulon yhteydestä, joten pohjaratkaisu tuntuu monessa mielessä äärimmäisen toimivalta. Parvitila palvelee ketterästi vierasvarana tai vaikka rauhallisena työtilana, ja tilaa riittää sielläkin ruhtinaallisesti. Historiallisen verkatehtaan tehdastoiminta loppui vuonna 1968 ja asunnoiksi sekä liiketiloiksi tehdasta on muutettu1995 alkaen. Turun keskustaan matkaa on vain 8 km ja koko ympäristö on poikkeuksellisen viehättävä. Lisätiedot ja esittelyt sinulle tästäkin upeasta kodista antaa IN LKV Oy | Sari Kuusisto 050-2556, tai sari@inlkv.fi. PS. myös autohalliosake on mahdollista ostaa kaupan yhteydessä.

Katso kaikki kuvat »

Perustiedot
KuntaLieto
Postinumero20660
AlueVerkaranta Lieto Littoinen
Huoneet2h + k + parvi
TyyppiKerrostalo
Pinta-ala92.0m²
Kokonaispinta-ala126.0m²
Kerros3/4
Rakennusvuosi1924
Käyttöönottovuosi1924
Vapautuminenmuu ehto
Vuokralla nytEi
Hintatiedot
Velaton hinta225 000 €
Myyntihinta225 000 €
Neliöhinta2 446 €/m²
Yhtiövastike494,9 €/kk
Vesimaksu20,0 €
Muuta2kk kaupanteosta
Asunnon lisätiedot
Asuntoon kuuluuKiinteät valaisimet, sälekaihtimet, verhotangot, huoneistokohtainen ilmanvaihto, vaatekaapit, ullakkokomero, verkkokellari.
Asunnon kuntohyvä
Lisätietoja kunnostaHuoneistossa ei ole vuosiin tehty remonttia, mutta pinnat ovat edelleen suhteellisen siistissä kunnossa.
Kohde Etuovessa9922578