Vähätalontie 9_26

Omakotitalo

Vähätalontie 9

Huoneet k/rh/oh + et + wc + khh/vh + ph/s + 3mh + ph/wc + aula + kattoterassi
Velaton hinta 348 000 €
Rakennusvuosi 2009
Valon täyttämä koti vaikuttavien kallioiden sylissä! Tässä kodissa on kaikki unelmakodin elementit koko perheelle. Poikkeuksellisen kaunis pesämäinen sijainti kallioiden sylissä tarjoaa turvaa ja rauhoittavaa sielunmaisemaa. Meren luoman vapauden läheisyys, kumpuileva maasto ja luokseen kutsuvat ulkoilureitit mahdollistavat nautinnollisen vapaa-ajan heti kotioven ulkopuolella. Ympäröivä miljöö koostuu kauniista saman henkisistä ja asukkaat näyttävät tyytyväisiltä valintaansa asua juuri täällä. Koti muodostuu kahdesta loogisesta kerroksesta. Yläkerrassa ovat tilava päämakuuhuone (yhdistetty kahdesta makuuhuoneesta), wc-tila tyylikkäällä lavuaarikaapistolla ja leijonantassu ammeella, sekä tilava lastenhuone kunnon säilytystiloilla. Lisäksi yläkerrassa on vielä aulatila ja ylellinen kattoterassi. Kaunis käytävätila täyttyy hienoista maisemista ja runsaasta luonnonvalosta huikeiden ikkunoiden ansiosta, sekä ryhdikkään arkkitehtoninen kaide luo veistoksellisuutta koko kodin yleisilmeeseen. Monumentaalinen portaikko johdattaa valon ja ilmavuuden täyttämiin oleskelutiloihin, jotka ovat kuitenkin samanaikaisesti kodikkaan tunnelmalliset. Olohuoneen tunnelma koostuu ennen kaikkea luonnonmukaisesta maisemasta ja sitä mukailevasta terassialueesta, sekä selkeälinjaisesta takasta. Pohjaratkaisu mahdollistaa pitkänkin ruokapöydän käyttämisen ja tyyliin sopiva avokeittiö on omassa tilassaan sopivan eleettömästi. Lämminhenkinen kodinhoitohuone toimii mitä parhaiten niin pukuhuoneena kuin askartelutilana sekä uloskäyntiväylänä löylyhetkien vilvoittelua varten. Erillinen vaatehuone kodinhoitohuoneen yhteydessä taas maksimoi arjen säilytystarpeet. Saunaosasto on toimivan viihtyisä ja toteutettu täyttämään tämänhetkiset vaatimukset. Katetun terassin alla voit puolestasi nauttia ruokailuhetkistä myös kesäsateen yllättäessä ja tämä oleskelutila on helppo kalustaa juuri omia unelmia vastaavaksi, sillä ympäristö tuo automaattisesti luonnon niin isoksi osaksi yleistä tunnelmaa. Näin kauniita ja huolella rakennettuja kokonaisuuksia on ilo myydä, joten toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi tutustumaan tähän monien hyvien ominaisuuksien kotiin. Lisätiedot sinulle tästäkin unelmakodista antaa Sari Kuusisto 050-2556, tai sari@inlkv.fi.

Katso kaikki kuvat »

Perustiedot
KuntaNaantali
Postinumero21160
AlueMerimasku Järvensuu
Huoneetk/rh/oh + et + wc + khh/vh + ph/s + 3mh + ph/wc + aula + kattoterassi
TyyppiOmakotitalo
Pinta-ala170.0m²
Kokonaispinta-ala213.0m²
Lisätietoja pinta-alastaTalon suunnittelijan sekä omistajan ilmoittamat pinta-alat ovat seuraavat: kerrosala 194 m2. Huoneistoala 1. krs. 104 m2, 2. krs. 66 m2. Tekn.tila 5 m2 ja autotalli 43 m2. Ilmoitettuja pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu, joten ne saattavat olla hieman ilmoitettua suuremmat tai pienemmät. Kohteen hinta ei ole pinta-alaperusteinen, vaan kohde myydään kokonaisuutena.
Kerros2/2
Rakennusvuosi2009
Käyttöönottovuosi2009
Vapautuminensopimuksen mukaan
Vuokralla nytEi
Hintatiedot
Velaton hinta348 000 €
Myyntihinta348 000 €
Neliöhinta2 047 €/m²
Asunnon lisätiedot
SaunaSaunassa on heti valmis -sähkökiuas ja ikkuna tuuletusta varten.
Tulisijavaraava, 3-laippainen (tuplakierto/kesäpelti).
Asuntoon kuuluuKaikki vaatekaapit, sälekaihtimet ja verhotangot (niissä ikkunoissa mihin ne on valmiiksi asennettu), reilusti kiinteitä valaisimia, jätesäiliö ja ilmalämpöpumppu.
Asunnon kuntohyvä
LämmitysjärjestelmäSähkö, kaapelit lattiassa, autotallissa sähköpatterit.
Kohde Etuovessa9557044