Uimarinkatu 21_12

Omakotitalo

Uimarinkatu 21

Huoneet 3 mh + k/rh + oh/rh + 4wc + khh + ph/s + kellari + veranta
Velaton hinta 297 000 €
Rakennusvuosi 1927
Auringon keltainen vanha huvila suoraan Uittamon huvilakeskuksen sydämestä! Vehreällä puutarhatontilla seisoo rakkautta ja romantiikkaa pullollaan oleva vanha huvila. Huvila huokuu aitoa lämpöä ja elettyä elämää. Nautinnolliset löylyt saadaan aidosta puukiukaasta ja keittiössä ruokailutilan tunnelman maksimoi viehättävä avotakka, jossa luonnollisesti voi polttaa myös kaiken polttokelpoisen jätteen. Yhtenä tulisijana toimii myös olohuoneen nurkassa täysin tyyliin istuva kaunis kaakeliuuni, joka on varta vasten Ruotsista tilattu, jotta kodin tunnelma ja tyyli on saatu säilymään harmonisen ehjänä. Samaa suloista linjaa jatkaa yläkerran tuuletuksia avustava ranskalainen parveke, jonka herkkä näkymä avautuu suoraan idylliseen puutarhamaisemaan. WC:n romanttiset ikkunat saavat huonommankin päivän muuttumaan paremmaksi ja koko kodin sydämenä toimii tilava keittiö, joka suorastaan kutsuu koko perhettä viihtymään patojen äärelle. Varsinainen ruokailutila ja avara olohuone saavat puolestaan arjenkin tuntumaan juhlalta. Kellarikerroksessa on kodinhoitotilat, valtavasti kylmää sekä lämmintä varastotilaa, wc, pesutila, sauna ja oma uloskäynti. Keskikerroksessa on tunnelmallinen keittiö, avoin ruokailuhuone/olohuone, hurmaavan romanttinen wc kauniiden ikkunoiden takana ja pieni lasiveranta, josta voisi tehdä vaikka virallisen sisääntuloreitin tähän luokseen kutsuvaan kotiin. Yläkerrassa puolestaan on kodin 3 makuuhuonetta, kylpyhuone, 2 wc:tä sekä erinäisiä tiloja säilytykseen. Koko koti huokuu kodikkuutta ja persoonallista tunnelmaa. Tätä kotia ei missään nimessä ole haluttu remontoida trendikkääksi tai kliiniseksi kodiksi, vaan aito elämisen jälki on haluttu säilyttää vielä tulevillekin asukkaille. Sijainti monipuolisine palveluineen on todella arvostettu, joten mikäli olet joskus haaveillut asuvasi yhdessä Uittamon vanhoista huviloista, niin olet todella tervetullut ihastumaan mahdollisesti perheesi uuteen unelmakotiin. Lisätiedot ja esittelyt tästä uniikista kodista tarjoa Sari Kuusisto 050-2556 tai sari@inlkv.fi. Autan sinua mielelläni myös oman kotisi myynnissä, jotta olisit ratkaisevan askeleen lähempänä tätä uutta unelmaasi!

Katso kaikki kuvat »

Perustiedot
KuntaTurku
Postinumero20880
AlueUittamo
Huoneet3 mh + k/rh + oh/rh + 4wc + khh + ph/s + kellari + veranta
TyyppiOmakotitalo
Pinta-ala159.0m²
Kokonaispinta-ala190.0m²
Lisätietoja pinta-alastaTalon ulkomitat omistajan mukaan 8,3 x 11,5 m. Nykyinen pohjaratkaisu on piirrätetty arkkitehdillä ja kohteesta on sen mukaiset melko tarkat mitat olemassa. Pinta-aloja ei ole virallisesti tarkistusmitattu, joten ne saattavat olla ilmoitettua suurempia tai pienempiä. Kohdetta ei myydä ilmoitettujen pinta-alojen perusteella, vaan kokonaisuutena. Ilmoitetut pinta-alat koostuvat kahdesta asuinkerroksesta, lisätilana on reilun kokoinen kellaritila.
Kerros3/3
Rakennusvuosi1927
Käyttöönottovuosi1927
Vapautuminenheti
Vuokralla nytEi
Hintatiedot
Velaton hinta297 000 €
Myyntihinta297 000 €
Neliöhinta1 868 €/m²
Asunnon lisätiedot
SaunaLattiapinta betonia. Lauteet hauskasti vastakkaisissa kulmissa ja tunnelma aidon alkuperäinen.
TulisijaKaakeliuuni (ei varaava). Keittiössä avotakka.
Asunnon kuntotyydyttävä
Lisätietoja kunnostaTalo on perustettu rakennusajalle tyypillisellä tavalla savipatjan päälle maanvaraisella betonilaatalla. Painumaa on selkeiten havaittavissa keittiön puoleisessa päädyssä. Rakennus on alunperin ollut 4 huoneiston asuinrakennus, joka on n. 80-luvulla muutettu kahden perheen taloksi ja myöhemmin vielä yhden perheen taloksi. Olohuoneen purettu seinä ei tiettävästi ole ollut kantava, mutta tuenta on varmuuden vuoksi tehty. Kuntotarkastus + rakenteellisia selvityksiä tehty 2016 toukokuussa. 2017 saatu rakennusluvat vuosikymmenien aikana tehdyille muutostöille.
LämmitysjärjestelmäÖljy/sähkö, ilmalämpö takka
Kohde Etuovessa9539158