Tikkumäentie 6_23

Omakotitalo

Tikkumäentie 6

Huoneet 4mh + 2aula + oh + uima-allash. + ph/s + wc + k/rh + wc/ph + vh
Velaton hinta 345 000 €
Rakennusvuosi 1970
Kähärin sydämessä upea 70-luvun talo kävelyetäisyydellä kaupungin keskustasta! Tästä arkkitehti Ilkka Salon suunnittelemasta talosta on pidetty hyvää huolta ja suurimmat remonttitarpeet ovatkin jo historiaa. Isot ikkunat, ulko-ovet ja katto on vaihdettu, sekä pesutilat ovat juuri uusittu aivan täydellisesti. 70-luvun ja Ilkka Salon ajatonta arkkitehtuuria arvostavalle tämä koti on unelmien täyttymys, sillä paljon alkuperäistä tunnelmaa on pystytty kunnostuksista huolimatta säilyttämään. Tästä kodista löytyy edelleen arkkitehtuurille tyypilliset nauhaikkunat, näyttävät sisäkattorakenteet valaistukselle, selkeälinjainen takka ja linjakas sauna/uima-allasosasto sekä monumentaalinen portaikko viehättävine yksityiskohtineen. Iso terassi yläkerrassa ja kaunis puutarhatontti tekevät puolestaan kesäajasta täydellisen ja kukkivat luumupuut alkukesästä saavat paikan näyttämään satumaiselta paratiisilta. Tilat jakautuvat loogisesti eri toimintojen välillä, sillä kaikki makuuhuoneet ovat yläkerrassa. Lisäksi yläkerrassa on vaatehuone, pesuhuone/wc ja iso terassitila, ns. välihuone, joka palvelee hyvin esim. työtilana ja aulassa on tilava arkiolohuone. Oleskelutilat jäävät uima-allasosaston kera puolestaan alakertaan. Veistoksellinen olohuone monine yksityiskohtineen avautuu keskiosastaan suoraan ruokailutilan suuntaan ja todella näyttävä takka on esteettömästi läsnä myös ruokailutilasta käsin. Avoin keittiötila jää sopivasti tuulikaapin seinän taakse, joten kokkailun arkiset näkymät jäävät suojaan liioilta katseilta. Tästä kodista pääset kävellen keskustaan ja valmis sekä suojaisa pihapiiri luo ruhtinaallisesti yksityisyyttä. Tämä koti halutaan ikääntymisen vuoksi myydä mielellään ennen talvea, joten olethan yhteydessä minuun, jos koti tuntuu vastaukselta haaveisiisi. Lisätiedot ja esittelyt sinulle antaa IN LKV | Sari Kuusisto 050-2556, tai sari@inlkv.fi. Luonnollisesti olen käytettävissäsi myös oman kotisi myyntiprojektissa, jotta tästä uudesta unelmasta tulisi varmasti totta!

Katso kaikki kuvat »

Perustiedot
KuntaTurku
Postinumero20300
AlueKähäri
Huoneet4mh + 2aula + oh + uima-allash. + ph/s + wc + k/rh + wc/ph + vh
TyyppiOmakotitalo
Pinta-ala240.0m²
Kokonaispinta-ala290.0m²
Lisätietoja pinta-alastaRakenuslupakuvien mukaiset pinta-alat noin: kokonaisala 293 m2, asuinpinta-ala alakerrassa noin 110 m2 ja yläkerrassa noin 130 m2. Autotalli ja varastotilat alakerrassa yhteensä n. 50 m2. Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu, joten ne saattavat olla ilmoitettuja suuremmat tai pienemmät.
Kerros2/2
Rakennusvuosi1970
Käyttöönottovuosi1970
Vapautuminensopimuksen mukaan
Vuokralla nytEi
Hintatiedot
Velaton hinta345 000 €
Myyntihinta345 000 €
Neliöhinta1 438 €/m²
Asunnon lisätiedot
SaunaTervaleppää, uusittu 2016. Kivipatsas kiuas ja näkymänä ison ikkunan lävitse komea uima-allashuone. (Tällä hetkellä uima-allas on peitytty, mutta se on otettavissa auki helposti). Myös olemassa oleva väliseinä on helposti poistettavissa, jolloin alkuperäinen avoin tunnelma saataisiin takaisin.
Tulisijaentinen avotakka on muutettu varaavaksi
Asuntoon kuuluuSälekaihtimet (2012), verhotangot ja kiinteät valaisimet. Kompostori, arkkupakastin, jääviileäkaappi. Ilmalämpöpumppu ja lehtiroskis. Kuitukaapeli + uusi TV-antenni.
Asunnon kuntohyvä
Lämmitysjärjestelmäsähkö, ilmalämpöpumppu (2013)+varaava takka
Kohde Etuovessa9839069