Tammistontilankatu 9_3

Omakotitalo

Tammistontilankatu 9

Huoneet 5h + k + rh + ph/s + khh + vh + 2wc + tkn + ak/var.
Velaton hinta 428 000 €
Rakennusvuosi 2017
Täysin uusi upea omakotitalo kauniin puutarhan ja maalaisidyllin ympäröimänä! Tämän kodin sijainti on kerrassaan loistava, sillä liikenneyhteydet ovat hyvät, palvelut lähellä ja ympäristö huokuu lämpöistä kodikkuutta. Oman pihan riippakoivut ovat jo suureksi kasvaneita ja luovat ihanaa tunnelmaa niin pihapiisissä kuin kodin sisältä aukeaviin näkymiin. Puutarha on kaikin puolin valmis ja viimeistelty. Naapurissa on vanha Tammiston tila sulostuttamassa näkymiä ja luomassa kaivattua aitoa tunnelmaa. Tämän kodin tontin voidaan sanoa olevan kaikin puolin laadukas ja oikeantyyppinen valinta koko perheen virikkeelliseksi ympäristöksi. Upea koti jakautuu kahteen loogiseen kerrokseen. Heti alakerran sisääntulossa sinua vastaanottaa kunnon säilytystilat ja kodin perällä oleva kaunis ikkunanäkymä. Eteisen yhteydessä ovat myös alakerran wc ja kunnon kokoinen makuu/työhuone. Yhtenäisten ja tilavien oleskelutilojen kiinnekohtana ovat kauniit ja runsaat ikkuna-aukotukset, sekä todella upea portaikko lasikaiteilla. Avointa keittiötä on suljettu juuri sopivasti olohuoneen suuntaan pienellä korotetulla seinämällä ja upean keittiön vieressä on ruhtinaallinen ruokailutila. Olohuone täyttyy niin lempeästä luonnonvalosta kuin itse ihanasta tilantunnusta. Jatkumona on viihtyisä terassialue sekä kodin kaunis pihapiiri kokonaisvaltaisesti. Yläkerrassa ovat tilava aulatila/arkiolohuone parvekkeen kera, 2 tilavaa makuuhuonetta, walk-in closet, tyylikäs kodinhoitohuone sekä tilava saunaosasto. Lisäksi aulasta on kulku tilavalle käyttöullakolle. Laadukkaat materiaalit, toimiva pohjaratkaisu sekä yhtenäiset ja tyylikkäät värisävyt luovat kokonaisuudesta todella miellyttävän. Maalämpö sekä uusi koti takaavat edulliset asuinkulut pitkälle tulevaisuuteen. Pihalla on valmiina myös jo autokatos sekä iso varastotila. Olet siis tervetullut tutustumaan tähän heti sinulle valmiina olevaan uuteen kotiin! Lisätiedot ja esittelyt IN LKV | Sari Kuusisto 050-2556, tai sari@inlkv.fi. Olen luonnollisesti käytettävissäsi myös nykyisen kotisi myynnissä, jotta tästä uudesta unelmasta tulisi varmasti totta! Vaihdossa voidaan ottaa 1-2 h+k. PS. mikäli käytät Oikotien palvelua, niin siirrythän Etuovi.com nähdäksesi kohteen kaikki kuvat!

Katso kaikki kuvat »

Perustiedot
KuntaNaantali
Postinumero21110
AlueTammisto
Huoneet5h + k + rh + ph/s + khh + vh + 2wc + tkn + ak/var.
TyyppiOmakotitalo
Pinta-ala155.0m²
Kokonaispinta-ala188.0m²
Lisätietoja pinta-alastaLisäksi kiinteistöön kuuluu autokatos ja iso varastotila. Asuinrakennuksessa myös iso käyttöullakko.
Kerros2/2
Rakennusvuosi2017
Käyttöönottovuosi2017
Vapautuminenheti
Vuokralla nytEi
Hintatiedot
Velaton hinta428 000 €
Myyntihinta428 000 €
Neliöhinta2 761 €/m²
Asunnon lisätiedot
SaunaPanelointi ja lauteet tervaleppää.
Asuntoon kuuluuKiinteät kaapistot ja valaisimet. Sälekaihtimet (niissä ikkunoissa joissa on sälekaihtimet). Kiinteistöllä on kaapelit-TV valmius.
Asunnon kuntouusi
LämmitysjärjestelmäMaalämpö, vesikiertoinen lattialämmitys
Kohde Etuovessa9873549