Solkitarha 9_26

Omakotitalo

Solkitarha 9

Huoneet 3h + oh + k/rh + tv-huone + s/ph + khh + 2vh + 2wc
Velaton hinta 328 000 €
Rakennusvuosi 1967
Arkkitehtoninen ja ajaton koti huippu sijainnilta! Tämä persoonallisesti porrastettu koti tarjoaa viehättävät puitteet niin arkeen kuin juhlaan. Sisätilat rakentuvat toinen toistaan viehättävimmistä yksityiskohdista sekä käsin kosketeltavasta kodikkuudesta. Ulkotilat jatkavat kodin viehättävää linjaa. Varsinkin hieman Japanilaissävytteinen ja yllätyksellinen puutarhamiljöö ihastuttaa ja jopa yllättää vierailijan. Pihan perä on kuin pikku puisto kauniista elokuvamaailmasta ja oleskeluterassi jää puolestaan rakennuksen syliin kauniin puutarhan ympäröimänä. Tämä piha pitää todellakin nähdä, koska tätä tunnelmaa on mahdotonta saada vangittua valokuviin. Sisäänkäyntimahdollisuuksia on kaksi, joten vieraat voit ohjata suoraan paraatipaikalle ja arkisempi sisäänkäynti puolestaan tapahtuu luontevasti alatasanteelta, jossa on myös kodinhoitohuone helposti käytettävissä. Alatasanteella ovat myös kodin viihtyisä saunaosasto, wc, kodinhoitohuone ja tv-huone. Muutama askelma ylempänä on vaatehuone sekä kodin kolme makuuhuonetta. Keittiö ja ruokailutila ovat täysin avoimessa yhteydessä toisiinsa ja katse niistä molemmista suuntautuu suurten ikkunoiden lävitse suoraan suojaisalle sisäpihalle ja taianomaiseen puutarhaan. Muutaman askelman alempana oleva olohuone tihkuu kodikasta tunnelmaa ja suorastaan kutsuu rentoutumaan. Taikamaalilla sävytetty näyttävä tiilipinta elää kauniisti valojen sykkeessä ja selkeälinjainen takka luo oman säväyksensä kokonaisvaltaiseen tunnelmaan. Olohuoneesta pääsee siirtymään myös suoraan terassialueelle, joten pohjaratkaisu on kerrassaan verraton. Tähän kotiin valo pääsee sisälle pehmeästi ja korkeat huonetilat puolestaan korostavat ilmavuutta. Koti tuntuu kaikin puolin kompaktilta, kodikkaalta ja helposti elettävältä. Sijainti on suurenmoinen, eikä tältä sijainnilta ole usein tarjolla vastaavia mahdollisuuksia. Koti on päättyvän kadun päässä rajoittuen puistoon, joten sijainti on rauhaisan turvallinen. Tämä koti hurmaa helposti uudetkin omistajansa, joten tervetuloa kanssani tutustumaan. Lisätiedot ja esittelyt Sari Kuusisto IN LKV | 050-2556, tai sari@inlkv.fi Luonnollisesti olen käytettävissäsi myös nykyisen kotisi myyntiprojektissa, jotta tästä uudesta unelmasta tulisi varmasti totta!

Katso kaikki kuvat »

Perustiedot
KuntaTurku
Postinumero20380
AlueRäntämäki
Huoneet3h + oh + k/rh + tv-huone + s/ph + khh + 2vh + 2wc
TyyppiOmakotitalo
Pinta-ala163.0m²
Kokonaispinta-ala163.0m²
Lisätietoja pinta-alastaPinta-alat on laskettu rakennuslupapiirosten perusteella. Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu, joten ne saattavat olla ilmoitettua suuremmat tai pienemmät. Kauppahinta ei ole pinta-alaperusteinen, vaan kohde myydään kokonaisuutena.
Kerros1/1
Rakennusvuosi1967
Käyttöönottovuosi1967
Vapautuminenmuu ehto
Vuokralla nytEi
Hintatiedot
Velaton hinta328 000 €
Myyntihinta328 000 €
Neliöhinta2 012 €/m²
Muutaviim. 2 kk kaupanteosta
Asunnon lisätiedot
SaunaSauna uusittu 2007. Varusteena mm. Ratian saunatonttu kiuas (Havin).
Tulisijaavotakka olohuoneessa
Asuntoon kuuluuLeikkimökki. Kiinteät vaatekaapit ja valaisimet. Sälekaihtimet/laskosverhot makuuhuoneessa. Pyykinpesukone ja kuivauskaappi/rumpu. Pyykinkuivausteline (kodinhoitohuoneessa). Jätesäiliö. Puhelinverkko/yleiskaapeli. Istutukset.
Asunnon kuntohyvä
LämmitysjärjestelmäSähkö, patterit, ph:ssa + tv-huoneessa lattialämm.
Kohde Etuovessa9584346