Solkitarha 9_26

Omakotitalo

Solkitarha 9

Huoneet 3h + oh + k/rh + tv-huone + s/ph + khh + 2vh + 2wc
Velaton hinta 335 000 €
Rakennusvuosi 1967
Arkkitehdin suunnittelema tyylikäs ja tunnelmallinen omakotitalo! Tämä persoonallinen arkkitehti Jarkko Kosken suunnittelema tiilitalo ei jätä ketään kylmäksi, sillä koti on sekä toimiva että tunnelmallinen. Kallioiselle rinnetontille suunnitellun aidon 60-luvun talon arkkitehtuurissa on hyödynnetty eri tasoja taidokkaasti ja juuri nämä eri tasot rytmittävät niin sisä- kuin ulkotilojakin luontevasti. Suojaisa puutarhamainen tontti päättyvän kadun päässä rajoittuu puistoon. Kaksi erillistä sisäänkäyntiä tuovat arkeen toimivuutta. Ylimmällä tasolla sijaitsevat keittiö ja ruokailutila, joista katse suuntautuu suurten ikkunoiden kautta suojaisalle sisäpihalle. Muutaman portaan verran alas laskettu olohuone avautuu korkeana. Isot ikkunapinnat tuovat luonnonvalon 60-lukulaiseen tyyliin sisätiloihin upeasti ja avotakka luo tunnelmaa syys- ja talvi-iltoihin. Keittiön ja ruokailutilan kanssa samalla tasolla sijaitsevat toimivasti peräti kolme erillistä makuuhuonetta. Toinen sisäänkäynti sijaitsee alatasanteella, jossa sijaitsevat kodinhoitohuone, saunaosasto, tv-huone ja erillinen wc. Tervetuloa tutustumaan tähän arkkitehtoniseen ja tunnelmalliseen kokonaisuuteen! Lisätiedot ja esittelyt IN LKV | Arne Hyvärinen 050-2348 tai arne@inlkv.fi Autan mielelläni myös nykyisen kotinne myyntiprojektissa, jotta tästä uudesta unelmasta tulisi varmasti totta!

Katso kaikki kuvat »

Perustiedot
KuntaTurku
Postinumero20380
AlueRäntämäki
Huoneet3h + oh + k/rh + tv-huone + s/ph + khh + 2vh + 2wc
TyyppiOmakotitalo
Pinta-ala163.0m²
Kokonaispinta-ala190.0m²
Lisätietoja pinta-alastaPinta-alat on laskettu rakennuslupapiirosten perusteella. Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu, joten ne saattavat olla ilmoitettua suuremmat tai pienemmät. Kauppahinta ei ole pinta-alaperusteinen, vaan kohde myydään kokonaisuutena. Ilmoitettu kokonaispinta-ala on rakennusala (115 + 75 m2, yht. 190 m2).
Kerros1/1
Rakennusvuosi1967
Käyttöönottovuosi1967
Vapautuminensopimuksen mukaan
Vuokralla nytEi
Hintatiedot
Velaton hinta335 000 €
Myyntihinta335 000 €
Neliöhinta2 055 €/m²
Asunnon lisätiedot
SaunaSauna uusittu 2007. Varusteena mm. Ratian saunatonttu kiuas (Havin).
Tulisijaavotakka olohuoneessa
Asuntoon kuuluuLeikkimökki. Kiinteät vaatekaapit ja valaisimet. Sälekaihtimet/laskosverhot makuuhuoneessa. Pyykinpesukone ja kuivauskaappi/rumpu. Pyykinkuivausteline (kodinhoitohuoneessa). Jätesäiliö. Puhelinverkko/yleiskaapeli. Istutukset.
Asunnon kuntohyvä
LämmitysjärjestelmäSähkö, patterit, ph:ssa + tv-huoneessa lattialämm.
Kohde Etuovessa9477384