Siirintie 7_20

Rivitalo

Siirintie 7

Huoneet 4h + k (tämän hetkinen rh on joissakin asunnoissa muutettu mh:ksi)
Velaton hinta 375 000 €
Rakennusvuosi 1966
Huippu varusteltu huoneisto rauhallisella sijainnilla keskustan läheisyydessä! Tämän huoneiston saneerauksessa on kiinnitetty erityistä huomiota myös teknisiin ominaisuuksiin. Kattava led-valaistus, kaiutinjärjestelmät, tasokkuus niin keittiön kuin pesuhuoneen varustelussa ylittää myös standardin huomattavassa määrin. Koko huoneisto käytännössä rakennettu lähes uusiksi lämmistyseristeistä ja tekniikasta lähtien. Myös etupihan kulkukäytävän alla on lämmitysvalmius, ulko-oveen on asennettu sähköinen koodilukkojärjestelmä akkuvarauksin ja pesuhuoneeseen kuljetaan ''Bondimaisesti'' sähköisen liukuoven kautta :) Valaistuksella onkin varmistettu erilaisten tunnelmien mahdollistaminen helposti niin oleskelu- kuin pesutiloissa. Tämä koti on siis varmuudella hifistelijän todellinen unelma! Asuintilat ovat avarasti yhdessä tasossa ja suorastaan kylpevät luonnonvalossa isojen ikkunapintojen ansiosta. Heti sisäänkäynnissä kaunis koti avautuu kutsuvasti silmien eteen ja kaikki paitsi mystinen pesuosasto on aistittavissa yhdellä silmäyksellä. Upea keittiö on välittömästi vastaanottamassa kauppakassit ja oleskelutiloissa on hemmottelevaa väljyyttä isommankin ryhmän illan viettoon. Katseenvangitsijoina toimivat monipuolinen valaistus, vaikuttavan selkeälinjainen takka ja upea suojaisa sisäpiha, joka on todella kaunis valaistuksen pyyhkiessä muuripintoja ylöspäin illan hämärässä. Makuuhuoneet ovat molemmat mukavan kokoisia ja toisessa on kahdella seinällä liukuovikaapistot. Toisesta puolestaan pääsee suoraan kodin suojaisalle terassille ja sinne mahtuu tarvittaessa myös kunnon kokoinen kaapisto. Nykyisestä ruokailutilasta voi tarvittaessa tehdä helposti kolmannen makuuhuoneen, jolloin ruokailu sijoittuisi takan keittiön puoleiselle seinälle. Tervetuloa tuloa tutustumaan tähän uskomattomaan kotiin sekä sen viehättäviin erityisominaisuuksiin. Lisätiedot ja esittelyt sinulle tästäkin täysin uniikista kohteesta antaa IN LKV | Sari Kuusisto 050-2556, tai sari@inlkv.fi. Luonnollisesti olen käytettävissäsi myös nykyisen kotisi myyntiprojektissa, jotta tästä uudesta unelmasta tulisi varmuudella totta!

Katso kaikki kuvat »

Perustiedot
KuntaTurku
Postinumero20300
AlueRaunistula
Huoneet4h + k (tämän hetkinen rh on joissakin asunnoissa muutettu mh:ksi)
TyyppiRivitalo
Pinta-ala99.5m²
Kokonaispinta-ala134.5m²
Lisätietoja pinta-alastaVarsinaisten asuintilojen lisäksi jokaiseen huoneistoon kuuluu saunaosasto ja autotalli; yhteispinta-alaksi on yhtiöjärjestyksessä ilmoitettu 35 neliömetriä, lisänä vielä keskuslämmityshuone.
Kerros1/1
Rakennusvuosi1966
Käyttöönottovuosi1966
Vapautuminenheti
Vuokralla nytEi
Hintatiedot
Velaton hinta375 000 €
Myyntihinta359 800 €
Neliöhinta3 769 €/m²
Yhtiövastike130,0 €/kk
Vesimaksu17,0 €
Asunnon lisätiedot
SaunaYlellinen höyryhuone on osa huoneiston todellista luxus-tasoa. Saunassa myös kaiutinjärjestelmä.
TulisijaTiilerin Mikael varaava takka + leivinuuni
Asuntoon kuuluuPoikkeuksellisen runsas kiinteä led-valaistus, verhotangot, sälekaihtimet, lamelli- ja rullaverhot. Ilmalämpöpumppu, huoneistokohtainen ilmanvaihto LTO + viilennys. Irralliset vaatekaapit. Oma antenni.
Asunnon kuntohyvä
Lisätietoja kunnostaMateriaalit ovat laadukkaita ja kovaakin kulutusta kestäviä, joten asumisen jälkiä näkyy lähinnä ainoastaan seinäpinnoissa.
Kohde Etuovessa9593425