Ratakatu 8_11

Puutalo-osake

Ratakatu 8

Huoneet 4 h + k + 2wc + wc/ph + ph/s + var
Velaton hinta 265 000 €
Rakennusvuosi 1906
Poikkeuksellisen upea puutalokoti Portsan ytimestä! Tässä kodissa on lukemattomia hyviä ominaisuuksia samassa paketissa, joista yleensä joudutaan tyytymään vain osaan kun haaveissa on puutaloasuminen lähellä keskustan palveluja. Tukevat portaikot ovat riittävän leveät, joten kulkeminen kerrosten välillä on helppoa. Kaikki kolme kerrosta ovat keskivertoa reilusti tilavampia, sillä keskimmäisen kerroksen pinta-ala on peräti 38,5 m2, joka mahdollistaa nautinnollisen elämisen kaikissa kerroksissa. Lisäksi kaikissa kerroksissa on oma wc ja yläkerran wc:n yhteydessä jopa pieni suihkutila. Tunnelman ja suloisen lämmön puolestaan varmistavat kodin kaksi toimivaa tulisijaa, joista toinen on keittiössä oleva puuhella ja toinen kaunis alkuperäinen kaakeliuuni. Huoneisto sijaitsee päädyssä, joten myös ullakkokerroksessa on yksi kunnon ikkuna päästämässä luonnonvaloa reilusti sisätiloihin ja samalla ikkuna lisää miellyttävästi tilavuuden tuntua ullakolla. Etupihalla on oma aidattu piha-alue ja taloyhtiöstä on pidetty hyvää huolta, sillä myös paalutus on asianmukaisesti hoidettu. Tilat kerrosten välillä jakautuvat luontevasti. Kellarissa ovat sauna ja pesuhuone kahdella suihkulla, erillinen wc, kodinhoitotilat, mukavan kokoinen ja siisti varastotila omalla uloskäynnillä sekä tilava makuuhuone, jonka persoonallisuutta lisää paalutusten myötä tulleet koteloinnit sekä mukava valaistus. Keskikerroksessa ovat portaikon yläpäässä liukovellinen kaapisto ja wc-tila, toimiva keittiö runsailla säilytystiloilla sekä hemmottelevan tilava ja tunnelmallinen olohuone kauniin kaakeliuunin ja kahden ikkunan kera. Yläkerran suojissa ovat luokseen kutsuvat makuutilat ja oma wc suihkutilalla. Isomman makuuhuoneen yhteyteen mahtuu luontevasti myös työtila ja katseenvangitsijan ovat mm. kaunis muurattu hormirakennelma, kaunis tunnelmavalaistus sekä vaikuttavat kattoparrut. Kodin kaikki pinnat ovat lähivuosien aikana remontoitu ja vaativammankin ostajan asumismukavuudet täyttyvät tässä kodissa. Huonekorkeus keskikerroksessa luo mukavasti lisää tilantuntua ja myös kellarissa huonekorkeus on poikeuksellisen reilu! Tervetuloa siis loistaville asuntokaupoille kanssani. Lisätiedot ja esittelyt sinulle tästäkin upeasta kodista antaa IN LKV | Sari Kuusisto 050-2556, tai sari@inlkv.fi. Luonnollisesti olen käytettävissäsi myös nykyisen kotisi myyntiprojekstissa, joten älä epäröi kutsua minua katselmukselle.

Katso kaikki kuvat »

Perustiedot
KuntaTurku
Postinumero20100
AluePort Arthur
Huoneet4 h + k + 2wc + wc/ph + ph/s + var
TyyppiPuutalo-osake
Pinta-ala113.0m²
Kokonaispinta-ala113.0m²
Lisätietoja pinta-alastaVirallinen yhtiöjärjestyksen mukainen asuinpinta-ala on 38,5 m2, ja yhtiöjärjestyksen mukainen virallinen huoneistoselitelmä on 1h+k. Ullakko ja kellari rakennettu asuinkäyttöön ja niiden yhteenlaskettu pinta-ala piirrosten mukaisesti on noin 74,5 m2. Kokonaispinta-ala 113 m2.
Kerros3/3
Rakennusvuosi1906
Käyttöönottovuosi1906
Vapautuminenheti
Vuokralla nytEi
Hintatiedot
Velaton hinta265 000 €
Myyntihinta211 942 €
Neliöhinta2 345 €/m²
Yhtiövastike301,5 €/kk
Vesimaksu17,0 €
Asunnon lisätiedot
SaunaSauna on erittäin siisti kompakti kokonaisuus ja lasiovi pesuhuoneeseen avartaa tätä tunnelmallista tilaa mukavasti.
Tulisijatoimiva kaakeliuuni + puuhella
Asuntoon kuuluuKiinteät valaisimet, sälekaihtimet, naulakko, kaksi toimivaa kakluunia, ilmalämpöpumppu (2014-2015), irralliset vaatekaapit.
Asunnon kuntohyvä
Lisätietoja kunnostaEnnen toimeksiantajan omistusaikaa huoneisto täysin saneerattu. Myös päätyseinä on rakennettu kokonaan uudelleen. Saneerauksen toimenpiteistä olemassa asunnon mukana kulkeva kansio.
Kohde Etuovessa9918507