Polusmäentie 46_18

Omakotitalo

Polusmäentie 46

Huoneet 5h + k + 3wc + s/allasos. + khh + varasto + 2 auton talli
Velaton hinta 338 000 €
Rakennusvuosi 1974
70-luvun ylellistä arkkitehtuuria aivan parhaimmillaan! Funktionaalisuutta, runsasta luonnonvaloa ja ylellistä tilaa arvostaville 70-luvun arkkitehtuuri on aina tarjonnut vastauksia valloittaville kotiunelmille. Tämä koti on edelleen huikea vaihtoehto uusillekin taloille, sillä pohjaratkaisu on kerrassaan lyömätön. Koti on 1-kerroksinen, jossa pieni tasoero elävöittää tunnelmaa ja samalla jakaa tiloja loogisesti eri osioihin. Heti sisääntulo on aikakaudelle tyypillisesti toimiva ja erittäin näyttävä. Koko laaja käytäväalue täyttyy luonnonvalosta valtavien ikkunoiden ansiosta ja pieni narikka-alue ottaa vastaan vieraiden takit huomaavaisella tavalla. Alatasanne johdattaa suoraan ylelliselle allas- ja saunaosastolle, ja perätilaan jää vielä ruhtinaallisen kokoinen kuntoiluhuone (tai yksityisyyttä kaipaavalle upea makuuhuone). Kolme varsinaista makuhuonetta sijaitsevat kaikki samalla puolella kotia, kuitenkin jokaisella on mukavasti omaa rauhaa ja ennen kaikkea ruhtinaallista tilaa. Päämakuuhuoneen lisäosat kilpailevat täysin tämän päivän uusien ratkaisujen kanssa, sillä pienen walk-in closetin läpi kuljetaan suoraan omaan pesuhuoneeseen. Keittiö on puolestaan jälleen kasvavan trendin mukaisesti erikseen ja ylellinen ruokailutila on suoraan kodin paraatipaikalla, eli huikean kokoisessa olohuoneessa. Olohuone kokonaisuudessaan on aivan mykistävän upea. Valtavat ikkunapinnat molemmin puolin pitkillä seinillä päästävät luonnonvalon esteettömästi sisään ja hemmottelevat maisemat kruunaavat isojen ikkunoiden oleellisimman funktion. Maisemat muistuttavat suoraan nostalgisia metsästyshuviloiden maisemia ja tänä päivänä erityisen kaivattu yksityisyys on taattu mitä parhaalla tavalla. Tämä kaunis tontti on varmasti alueensa kauneimpia ja pihapiiri helppohoitoinen. Maalämpö on jo asennettu ja kotia on vuosien varrella uudistettu jonkin verran. Kahden auton talli on heti etupihalla ja suojattu atrium-piha takaa ylellisen sisääntulon niin asukkaille kuin vieraille. Lisätiedot ja esittelyt sinulle tästä upeasta kodista antaa IN LKV | Sari Kuusisto 050-2556, tai sari@inlkv.fi. Tarvittaessa autan sinua luonnollisesti nykyisen kotisi myynnissä, jotta tästä uudesta unelmasta tulisi totta mahdollisimman nopeasti!

Katso kaikki kuvat »

Perustiedot
KuntaRaisio
Postinumero21260
AlueIhala
Huoneet5h + k + 3wc + s/allasos. + khh + varasto + 2 auton talli
TyyppiOmakotitalo
Pinta-ala321.0m²
Kokonaispinta-ala380.0m²
Lisätietoja pinta-alastaPinta-aloja ei ole tarksitusmitattu, joten ne saattavat olla ilmoitettua suuremmat tai pienemmät. Kauppahinta ei ole pinta-ala perusteinen, vaan kohde myydään kokonaisuutena.
Kerros1/1
Rakennusvuosi1974
Käyttöönottovuosi1974
Vapautuminenmuu ehto
Vuokralla nytEi
Hintatiedot
Velaton hinta338 000 €
Myyntihinta338 000 €
Neliöhinta1 053 €/m²
Muuta1-2 kk kaupanteosta
Asunnon lisätiedot
SaunaTämä sauna täyttää varmasti vaativankin saunaihmisen haaveet.
Tulisijaavotakka allasosaston yhteydessä. Ei vedä kunnolla.
Asuntoon kuuluuKiinteät kaapit ja valaisimet. Verhotangot ja sälekaihtimet. Markiisit, naulakko, jätesäiliö. Ilmalämpöpumppu.
Asunnon kuntotyydyttävä
Lisätietoja kunnostaLattiapinnat on hiottu ja lakatta, ne ovat erittäin siistissä kunnossa.
LämmitysjärjestelmäMaalämpö
Kohde Etuovessa9870908