Peltokummunkuja 8_26

Omakotitalo

Peltokummunkuja 8

Huoneet 4 mh + aula + wc + wc/ph + k/rh + h + oh + kuisti
Velaton hinta 218 000 €
Rakennusvuosi 1992
Ihanan romanttinen jokivarren idylli keskellä kauneinta Kaanaan aluetta! Tämän kodin ympäristö pursuaa luonnollista kauneutta joka solullaan ja lisämukavuutta tuo sijainti päättyvän kadun päässä. Loiva rinnetontti laskee suoraan jokivarteen ja pihapiirin idylli on suorastaan suloinen. Romantiikan maksimoi jälleen super trendikkääksi varustukseksi muodostunut pihasauna ja iso tontti mahdollistaa jopa toisen rakennuspaikan. Itse koti jakautuu kahteen loogiseen kerrokseen. Lämminhenkinen avokuisti toivottaa tervetulleeksi juuri kodin hengen mukaisesti ja pieni eteisaula ohjaa tulijan automaattisesti oikeisiin suuntiin. Alakerran kaksi makuuhuonetta jää sopivan huomaamattomasti sivummalle ja portaat lähtevät suoraan edestä kohti yläkertaa. Avoin tupakeittiö jää keskeiseen rooliin ruokasalin ja olohuoneen väliin, ja pesuhuone puolestaan sopivasti omaan rauhaansa. Yläkertaan siirrytään talon tyyliin sopivaa portaikkoa pitkin ja yläpäässä odottaa miellyttävän avara yllätys. Keskellä oleva reilun kokoinen aulatila taipuu moneen käyttöön ja molemmissa päissä on hemmottelevan isot makuuhuoneet. Myös erillinen wc-tila löytyy yläkerrasta, joten pohjaratkaisu on varmasti valtaosalle ostajista todella mieluinen. Vehreässä ja suojaisassa tontissa on vanhan ajan aitoa pihapiirin tunnelmaa. Pihasaunassa romanttinen saunatupa ottaa saunojat vastaan ja toimii myös elämyksellisenä kesähuoneena niin lapsille kuin vieraille. Saunakin on säilytetty täysin alkuperäisessä tunnelmassaan, joten ikimuistoiset saunahetket ovat edelleen mahdollisia myös tuleville sukupolville. Saunarakennuksen vieressä on myös vanha autotallirakennus, joten tässä paikassa voidaan sanoa olevan jokaiselle jotakin. Pelkästään tämä kaunis ja iso tontti päättyvän kadun päässä on arvokas sellaisenaan (tontin voi myös jakaa), joten tästä kokonaisuudesta saat kodin itsellesi todella kohtuu hinnalla. Ympäristö on lapsiystävällinen ja kivenheiton päässä on sekä ala-aste että päiväkoti. Lisätiedot ja esittelyt IN LKV | Sari Kuusisto 050-2556, tai sari@inlkv.fi.

Katso kaikki kuvat »

Perustiedot
KuntaRaisio
Postinumero21120
AlueKaanaa
Huoneet4 mh + aula + wc + wc/ph + k/rh + h + oh + kuisti
TyyppiOmakotitalo
Pinta-ala131.0m²
Kokonaispinta-ala131.0m²
Lisätietoja pinta-alastaPinta-alat on tarkistusmitattu 2016 kuntotarkastuksen yhteydessä. Yläkerrassa runsaasti myös alle 160 cm tiloja, joita ei lasketa huoneistopinta-aloihin mukaan. Lisäksi pihasaunarakennus ja autotalli.
Kerros2/2
Rakennusvuosi1992
Käyttöönottovuosi1992
Vapautuminenmuu ehto
Vuokralla nytEi
Hintatiedot
Velaton hinta218 000 €
Myyntihinta218 000 €
Neliöhinta1 664 €/m²
Muuta1 kk kaupoista
Asunnon lisätiedot
SaunaPiharakennuksessa on kodin romanttinen pihasauna viehättävässä alkuperäisessä asussaan. Sauna on hyvässä ja siistissä käytökunnossa.
TulisijaVaraava takka
Asuntoon kuuluuKiinteät vaatekaapit ja valaisimet. Verhotangot, naulakko. Keskuspölynimuri (ei ole käytetty). Jätesäiliö. Puhelinverkko. Istutukset. Ilmalämpöpumppu (2013).
Asunnon kuntotyydyttävä
Lisätietoja kunnostaKiinteistöön tehty Suomen Rakennusasintuntijoiden kuntotarkastus 8.8.2016, samassa yhteydessä pinta-alat tarkistusmitattiin. Kuntotarkastuksessa ei ilmennyt merkittäviä vaurioita tai puutteita. Kunnostus- ja huoltosuositukset kirjattu kuntotarkastusraporttiin.
Lämmitysjärjestelmäsähkö, Porin Matti (alkup.), il.pumppu (2013), s.patt. (2011), kattolämm. rh:ssa, wc lattialäm.
Kohde Etuovessa9696501