Papinjyrkkä 4_24

Rivitalo

Papinjyrkkä 4

Huoneet 3-4h + k + s + v
Velaton hinta 415 000 €
Rakennusvuosi 2007
Laadukas paritalokoti upealla merimaisemalla! Tämän yhtiön kodit ovat aina saaneet erityistä kiitosta laadusta ja ensiluokkaisesta sijainnista. Kaunis merimaisema on vahvasti läsnä itse kodissa ja toinen toistaan upeammat ulkoilureitit kulkevat pitkin monipuolisia merenrantoja. Myös bussiyhteydet ovat hyvät, sillä pysäkki sijaitsee kivenheiton päässä kotiovelta. Yhtiön arkkitehtuuri ja uudenlainen rinnerakentaminen sai jo valmistumisvaiheessa runsaasti positiivista huomiota osakseen ja yhtiön asukkaat ovat edelleen tyytyväisiä valintaansa. Sisääntulo siltaratkaisuineen istuu merihenkiseen kokonaiskuvaan ja heti viereen ulkotiloissa jäävät kahden auton katospaikat sekä pieni ulkovarasto. Sisällä sisääntulon yhteydessä on mukavasti säilytystiloja arjen tarpeisiin ja tyylikäs wc sijaitsee loogisesti heti eteisen yhteydessä. Kodin upeat oleskelutilat avautuvat avarana ja ilmavana kohti merta isojen ikkunoiden ansiosta. Normaali korkeampi huonekorkeus saa kodin tuntumaan miellyttävän ilmavalta ja lisää tilan tuntua. Avoin ruokailutila, olohuone ja keittiö sulautuvat luontevasti yhteen ja katseenvangitsija toimii moderni kiertoilmatakka. Takan muotoilun ansiosta lempeän takkatulen loimutus on esteettömästi läsnä kaikkialla oleskelutiloissa. Yläkerran tilat jatkuvat luontevasti tilavan parvekkeen puolelle, joten myös suolaisen meriveden voi haistaa vaivatta aina kun sen kaipuu yllättää. Alakerran rauhassa ovat kodin kaunis makuuhuone vaatehuoneen kera, sekä lasiovien takana oleva tv-huone. Tv-huoneesta pääsee suoraan alakerran tilavalle parvekkeelle, jota ympäröivät runsas luonnon vihreys ja rauhoittava merimaisema. Toiminnallisuuden takaavat puolestaan alakerran tilava kodinhoitohuone reiluine kaapistoineen, sekä tyylikäs saunaosasto. Bonuksena tässä kodissa on reilun kokoinen lämmin varastotila, jota voi helposti hyödyntää monenlaisiin tarpeisiin. Lisätiedot ja esittelyt sinulle tästäkin uniikista kodista antaa IN LKV | Sari Kuusisto 050-2556, tai sari@inlkv.fi. Luonnollisesti olen käytettävissäsi myös nykyisen kotisi myyntiprojektissa, jotta tästä uudesta unelmasta tulisi varmasti totta!

Katso kaikki kuvat »

Perustiedot
KuntaTurku
Postinumero20900
AluePapinsaari
Huoneet3-4h + k + s + v
TyyppiRivitalo
Pinta-ala113.0m²
Kokonaispinta-ala130.0m²
Lisätietoja pinta-alastaYhtiöjärjestyksen mukainen huoneistoala on 113 m2, lisäksi huoneistoon kuuluu kahden auton katos 28 m2 ja ulkovarasto 2,5 m2. Myytävään huoneistoon kuuluu lisäksi iso lämmin varastotila noin 17 m2 ja taloyhtiön väestönsuojassa oleva varastotila.
Kerros2/2
Rakennusvuosi2007
Käyttöönottovuosi2007
Vapautuminenmuu ehto
Vuokralla nytEi
Hintatiedot
Velaton hinta415 000 €
Myyntihinta415 000 €
Neliöhinta3 673 €/m²
Yhtiövastike237,8 €/kk
Muuta1 kk kaupanteosta
Asunnon lisätiedot
Asuntoon kuuluuKiinteät kaapistot, kiinteät valaisimet, sälekaihtimet, takka, ilmalämpöpumppu (asennettu 2014), huoneistokohtainen ilmanvaihto/LTO
Asunnon kuntohyvä
Kohde Etuovessa9950884