Papinjyrkkä 2_30

Omakotitalo

Papinjyrkkä 2

Huoneet 3-4h + k + wc + wc/ph/s + var.
Velaton hinta 398 000 €
Rakennusvuosi 2007
Upea erillistalo rivitaloyhtiöstä meren ja kauniin luonnon ympäröimänä! Yhtiön arkkitehtuuri, uudenlainen rinnerakentaminen ja poikkeuksellisen korkea laatutaso saivat jo valmistumisvaiheessa runsaasti positiivista huomiota osakseen ja yhtiön asukkaat ovat edelleen tyytyväisiä valintaansa. Sisääntulo siltaratkaisuineen istuu merihenkiseen kokonaiskuvaan ja heti kodin vieressä on autokatospaikka sekä pieni ulkovarasto, ja tien toisella puolella lukollinen autosuoja. Tämän yhtiön kodit ovat aina saaneet erityistä kiitosta juuri laadustaan ja sijainnistaan. Kaunis merimaisema on vahvasti läsnä ja toinen toistaan upeammat ulkoilureitit kulkevat pitkin monipuolisia merenrantoja. Myös bussiyhteydet ovat hyvät, sillä pysäkki sijaitsee aivan kodin vieressä. Sisääntulon yhteydessä on mukavasti säilytystiloja ja tyylikäs wc sijaitsee loogisesti heti eteisen yhteydessä. Avarat oleskelutilat avautuvat ilmavana kohti isoja ikkunoita ja normaali korkeampi huonekorkeus saa kodin tuntumaan miellyttävän ilmavalta ja lisää tilan tuntua entisestään. Ruokailutila, olohuone ja keittiö sulautuvat luontevasti yhteen ja tunnelman luojana toimii selkeälinjainen varaava takka. Takan sijainnin ansiosta lempeän takkatulen loimutus on esteettömästi läsnä kaikkialla oleskelutiloissa ja voit helposti käpertyä lempituoliisi syliin nauttimaan hehkuvasta lämmöstä. Yläkerran parvekkeella puolestaan voit suunnata haaveilevan katseen suoraan merelle. Alakerran rauhassa ovat kodin upea saunaosasto, makuuhuone, sekä tällä hetkellä avoimena oleva tv-huone, jonka jatkumona on alakerran oma parveke. Lisäksi alakerrassa on toinen makuuhuone, jonka liukuovikaapiston taakse kätkeytyy kodinhoitohuoneen ominaisuudet. Tässä asunto-osakeyhtiö muotoisessa erillistalossa yhdistyvät omakotitalon yksityisyys ja asunto-osakeyhtiön helppous. Asuminen on vaivatonta, sillä huoltoyhtiö ja isännöitsijä hoitavat juoksevat asiat. Lisätiedot ja esittelyt sinulle tästäkin uniikista kodista antaa IN LKV | Sari Kuusisto 050-2556, tai sari@inlkv.fi. Luonnollisesti olen käytettävissäsi myös nykyisen kotisi myyntiprojektissa, jotta tästä uudesta unelmasta tulisi varmasti totta!

Katso kaikki kuvat »

Perustiedot
KuntaTurku
Postinumero20900
AluePapinsaari
Huoneet3-4h + k + wc + wc/ph/s + var.
TyyppiOmakotitalo
Pinta-ala114.0m²
Kokonaispinta-ala144.5m²
Lisätietoja pinta-alastaYhtiöjärjestyksen mukainen pinta-ala on 114 m2 + autokatos 28 m2 + ulkoiluvälinevarasto 2,5 m2. Kahdesta autokatospaikasta toinen on lukittava autosuoja.
Kerros2/2
Rakennusvuosi2007
Käyttöönottovuosi2007
Vapautuminenheti
Vuokralla nytEi
Hintatiedot
Velaton hinta398 000 €
Myyntihinta398 000 €
Neliöhinta3 491 €/m²
Yhtiövastike239,9 €/kk
Asunnon lisätiedot
SaunaSaunassa on muotolauteet ja vuolukivikiuas.
Tulisijavaraava takka
Asuntoon kuuluuKiinteät kaapistot, kiinteät valaisimet, sälekaihtimet, pimennysverhot makuuhuoneessa. Varaava takka, huoneistokohtainen ilmanvaihto/LTO. Ilmalämpöpumppu. Ulko-oven tuplalukitus.
Asunnon kuntohyvä
Kohde Etuovessa9907567