Metsätähdenkatu 4_34

Omakotitalo

Metsätähdenkatu 4

Huoneet 4mh + k/rh + oh + kirjastoh + wc + ph/s + wc/ph + khh + et + 2at + var
Velaton hinta 548 000 €
Rakennusvuosi 2006
Jykevä kivitalo suositussa Kuusiston Empossa! Tähän kokonaisuuteen on myös uusien omistajien helppo ihastua, sillä iso oma tontti suuntautuu auringon suuntaan ja itse talossa tilaa riittää niin asukkaille kuin vieraille. Viimeistellyltä piha-alueelta nouset odottavin mielin sisääntulon portaat ja odotat jo kodilta paljon. Alas jää omaan rauhaan tilava autotalli moottoroidulla ovella, sekä kunnon kokoinen varastotila. Isotkin odotukset lunastetaan heti viehättävässä sisääntuloaulassa, sillä eteesi aukeaa avoin eteisaula, valoisa portaikko ja perällä kuntoiluhuone (takkavalmius takaa helpon mahdollisuuden muuttaa tämä tila myös takkahuoneeksi). ''Takkahuoneen'' logiikka on täydellinen, sillä käynti käy suoraan niin hulppealle saunaosastolle kuin alakerran terassialueellekin. Lisäksi alakerrasta löytyy 1 tilava makuuhuone, wc, kodinhoitohuone ja ruhtinaallisesti säilytystilaa. Yläkertaan siirryttäessä korkeus, valo ja avaruuden tunne lisääntyvät entisestään. Kodin sykkiväksi sydämeksi muodostuu olohuone, josta pääsee suoraan niin terassille kuin pari askelmaa ylempänä olevaan kirjastohuoneeseen, jota voi luontevasti käyttää myös erillisenä ruokailutilana. Olohuoneen tunnelman luojana toimii skandinaavinen takka, ja runsas luonnonvalo sekä rauhoittavat maisemat. Yläkerran kolme tilavaa makuuhuonetta hyvillä säilytystiloilla luovat ylellisyyttä yksityisyyteen ja aulan yhteydessä on myös oma wc kunnonsuihkutilalla. Heti portaikon yläpäässä on keittiö ja ruokailutila. Keittiötä on helppo myös suurentaa, sillä hyviä ruokapöydän paikkoja löytyy talosta aivan varmasti riittävästi. Tässä kodissa on monen laatukotia etsivän kaikki elementit. Oma laadukas ja tilava tontti arvostetulla sijainnilla, viimeistelty piha-alue sekä asuintalo ja tilava varasto reilun kokoisen autotallin kera. Edulliset asuinkulut yhdistettynä väljään asumismuotoon lapsiystävällisessä ympäristössä kruunaavat kokonaisuuden. Älä anna tämän hetkisen vanhemman sisustustyylin hämätä itseäsi, sillä tämä koti taipuu hetkessä selkeäksi moderniksi kodiksi. Lämpimästi tervetuloa tutustumaan kanssani. Lisätiedot ja esittelyt sinulle antaa IN LKV | Sari Kuusisto 050-2556, tai sari@inlkv.fi PS. vaihdossa voidaan huomioida myös osakehuoneisto. Luonnollisesti olen käytettävissäsi myös oman kotisi myyntiprojektissa, jotta tästä uudesta unelmastasi tulisi varmasti totta!

Katso kaikki kuvat »

Perustiedot
KuntaKaarina
Postinumero21620
AlueKuusisto
Huoneet4mh + k/rh + oh + kirjastoh + wc + ph/s + wc/ph + khh + et + 2at + var
TyyppiOmakotitalo
Pinta-ala199.0m²
Kokonaispinta-ala341.0m²
Lisätietoja pinta-alastaAsuinrakennus: 244m2 + varasto 11m2. Tallirakennus: 62m2
Kerros2/2
Rakennusvuosi2006
Käyttöönottovuosi2006
Vapautuminensopimuksen mukaan
Vuokralla nytEi
Hintatiedot
Velaton hinta548 000 €
Myyntihinta548 000 €
Neliöhinta2 754 €/m²
Asunnon lisätiedot
SaunaTunnelmallinen ja tilava sauna on myös muun kodin mukaisesti erittäin siistissä kunnossa.
Tulisijavaraava
Asuntoon kuuluuSälekaihtimet, rullaverhot, paljon kiinteää valaistusta, vaatekaapit ja jätesäilö. Puutarhakalusteet ja pihanhoitovälineet/-koneet sisältyvät myös myyntihintaan. (puutarhakalusteet myös laadukkaita ja uudehkoja hankintoja).
Asunnon kuntohyvä
Lisätietoja kunnostaKiinteistö on erittäin siistissä kunnossa ja laadukkaasti rakennettu. Myös talokansiossa on kattava dokumentointi, sekä rakennusvaiheen aikaisia valokuvia.
LämmitysjärjestelmäMaalämpö, vesikiert. lattialämmitys
Kohde Etuovessa9777970