Mestarintie 24 _4

Omakotitalo

Mestarintie 24

Huoneet 7h + k + 3wc + s + khh + parvi + 2vh + terassi
Velaton hinta 298 000 €
Rakennusvuosi 1997
Tilava omakotitalo suositulla alueella Liedon Vanhalinnassa! Tämä tilava omakotitalo täyttää usean lapsiperheen toiveet ja vaatimukset, sillä talo on toimiva ja tilaa riittää isommallekin perheelle. Suositulla alueella sijaitsevan kodin tasainen iso tontti tarjoaa paljon mahdollisuuksia yhteiseen ajanviettoon. Sijainti on mitä loistavin, sillä Turun keskustaan ajaa noin 15 minuutissa. Kiinteistöön kuuluu lisäksi autotalli, autokatos ja erillinen ulkovarasto. Sisään tultaessa avautuu vaatesäilytyksellä varusteltu eteinen ja tilava aula, jota valaisee modernit kattoon upotetut valaisimet. Aulan yhteydessä sijaitsee myös, vieras-wc sekä oikealla kaksi erillistä huonetta, joista toinen on makuuhuone ja toinen tällä hetkellä vaatehuoneena. Vasemmalla avautuu osittain avoin keittiö, jonne mahtuu luontevasti joko pienempi aamiaispöytä tai tarvittaessa isompikin ruokapöytä. Keittiö on valoisa ja valoisuutta vain lisää vaaleat ja modernit pinnat. Keittiöstä on kulku kodinhoitotilojen kautta myös pukuhuoneeseen, pesutiloihin ja saunaan. Kodinhoitohuoneesta on mm. pyykkihuollon kannalta kätevästi kulku suoraan ulos. Olohuoneen osittain yli kuusimetrinen huonekorkeus tuo hulppealla tavalla lisää tilan tuntua ja kauniit takapihan suuntaan antavat ikkunat päästävät luonnonvalon esteettömästi sisään. Varaava takka lämmittää tarvittaessa ja luo tunnelmaa talvi-iltoihin niin perheen kuin ystävienkin seurassa. Olohuoneen yhteydessä on lisäksi ruokailutila, jonka kautta on kulku takapihalle. Yläkerran tilava aula toimii arjessa loistavasti arkiolohuoneena tai tv-tilana. Alakerran kahden erillisen makuuhuoneen lisäksi yläkertaan on sijoitettu vielä peräti kolme erillistä makuuhuonetta ja wc-tila. Pohjaratkaisu on toimiva ja viisi erillistä makuuhuonetta takaavat omaa rauhaa ja levollisia yöunia isommallekin perheelle. Yleisilmeeltään koko talo noudattelee johdonmukaisesti vaaleaa ja modernia linjaa sisustusmateriaalien valinnoissa, joten tähän pohjaan on helposti yhdistettävissä niin klassista kuin ihan moderniakin sisustustyyliä. Tervetuloa tutustumaan paikan päälle tähän uuteen mahdolliseen unelmakotiin! Lisätiedot ja esittelyt IN LKV | Miska Piirainen 050-2165 tai miska@inlkv. Autan luonnollisesti mielelläni myöös nykyisen kotinne myyntiprojektissa, jotta tästä uudesta unelmasta tulisi mahdollisimman pian totta!

Katso kaikki kuvat »

Perustiedot
KuntaLieto
Postinumero21410
AlueVanhalinna
Huoneet7h + k + 3wc + s + khh + parvi + 2vh + terassi
TyyppiOmakotitalo
Pinta-ala232.0m²
Kokonaispinta-ala260.0m²
Lisätietoja pinta-alastaAlakerran pinta-ala on noin 176m2 ja yläkerran pinta-ala noin 56m2. Autotalli/autokatos noin 28m2. Pinta-aloja ei ole tarkastusmitattu, joten kauppa ei ole pinta-alaperusteinen.
Kerros2/2
Rakennusvuosi1997
Käyttöönottovuosi1997
Vuokralla nytEi
Hintatiedot
Velaton hinta298 000 €
Myyntihinta298 000 €
Neliöhinta1 284 €/m²
Muuta1-2kk
Asunnon lisätiedot
SaunaVastakkaiset lauteet.
TulisijaVaraava takka.
Asuntoon kuuluuLattialämmitys (sähkö). Takapihan leikkimökki. Autotalli ja varastorakennus. Vaatekaapit ja kiinteät valaisimet.
Asunnon kuntotyydyttävä
LämmitysjärjestelmäSähkö/varaava takka. Koneellinen ilmanvaihto.
Kohde Etuovessa9853226