Marskintie 4_19

Rivitalo

Marskintie 4

Huoneet 4h + k + s/ph + wc + khh + työh.
Velaton hinta 140 000 €
Rakennusvuosi 1988
Avara yhdentason rivitalokoti viehättävän maalaisidyllin ja historian havinan ympäröimänä! Tämän kodin keuhkot löytyvät ympäröivästä miljööstä, sillä Louhisaaren kartanon huikeat ulkoilumaastot hemmottelevat monipuolisesti ulkoilusta nauttivaa ihmistä. Myös kodin poikkeuksellisen tilava takapiha aukeaa kohti mieltä rauhoittavaa maisemaa ja pihalta löytyy lisäksi jo isoiksi kasvaneita omenapuita ja marjapensaita. Itse koti on ilahduttavan avara ja helposti asuttava. Lisätiloja sekä säilytystiloja löytyy reilusti, joten kaikille toiminnoille löytyy helposti oma paikkansa. Todella valoisa ja avara oleskelutila on yhtenäinen avokeittiön ansiosta ja tilat jatkuvat varsinkin kesäaikaan viihtyisälle takapihalle. Olohuoneen jälkeen tulee työ- tai rentoutumishuoneeksi sopiva huone, josta pääsee suoraan kodinhoitohuoneen läpi saunaosastolle. Saunaosaston mukavana yllätyksenä on oma uloskäynti suoraan takapihan puolelle, joten vilvoittelu sujuu myös vaivatta, eikä muiden tilojen läpi tarvitse kulkea jalat märkinä. Makuuhuoneet sekä erillis-wc sijoittuvat puolestaan heti eteisen molemmin puolin ja toisesta makuuhuoneesta on käynti vielä niin sanottuun perähuoneeseen, josta saat tehtyä upean työ- tai lastenhuoneen, tai jopa kunnon pukeutumistilan. Kodin sijainti on todella mukava niin Askaisissa viihtyville kuin esim. Uudessakaupungissa työskenteleville. Noin 100 metrin päässä on bussipysäkki ja omalla autolla menee vain noin puoli tuntia Turkuun. Kodin hintakaan ei päätä huimaa, joten asuinmukavuutta saa reilusti nyt todella kohtuullisella hinnalla. Koti on myös siistissä muuttovalmiissa kunnossa, joten nautit tulevasta kesästä ilman remonttihuolia. Lisätiedot ja esittelyt sinulle tästäkin viihtyisästä kodista antaa IN LKV Oy | Sari Kuusisto 050-2556, tai sari@inlkv.fi. Luonnollisesti olen käytettävissäsi myös nykyisen kotisi myyntiprosessissa, jotta saisit nauttia täällä lintukodossa tulevana kesänä.

Katso kaikki kuvat »

Perustiedot
KuntaMasku
Postinumero21240
AlueLouhisaari
Huoneet4h + k + s/ph + wc + khh + työh.
TyyppiRivitalo
Pinta-ala102.0m²
Kokonaispinta-ala102.0m²
Lisätietoja pinta-alastaHuoneistoselitelmä on yhtiöjärjestyksen mukaan 3h+k+s.
Kerros1/1
Rakennusvuosi1988
Käyttöönottovuosi1988
Vapautuminenmuu ehto
Vuokralla nytEi
Hintatiedot
Velaton hinta140 000 €
Myyntihinta140 000 €
Neliöhinta1 373 €/m²
Yhtiövastike324,0 €/kk
Muutasop. mukaan / 1 kk kaupanteosta
Asunnon lisätiedot
Asuntoon kuuluukiinteät valaisimet, verhotangot, sälekaihtimet kaikissa + laskos ja pimennysverhot, huoneistonkohtainen ilmanvaihto, irralliset vaatekaapit, autopaikka piha + s.tolppa.
Asunnon kuntohyvä
Lisätietoja kunnostaKodinhoitohuoneen laattalattia on maalattu kaakelimaalilla, joka on irronut pinnastaan, joten sen voi uudelleen maalata siistimmän ulkoasun saamiseksi.
Kohde Etuovessa9828286