Mannerheiminkatu 19 A_19

Omakotitalo

Mannerheiminkatu 19 A

Huoneet 4-5-h + k + vh + ph + s + 2wc + parveke + terassi + erillistalot: 2x2h + k ja 1h + k.
Velaton hinta 690 000 €
Rakennusvuosi 1861
Historian havinaa ja ainutlaatuinen pala piilotettua idylliä! Oletko haaveillut perheellesi tai jopa suvullesi suojaisasta paikasta keskellä Naantalin Wanhan kaupungin kuuluisaa Mannerheiminkatua? Tämä kaunis piilotettu paratiisi jää mystisesti Lotilan umpinaisten porttien suojaan ja pihapiiri nauttii täydellisestä yksityisyydestä keskeisestä sijainnista huolimatta. Porttien avauduttua astelet aitoa graniittikivetystä pitkin suoraan henkeä salpaavan pihapiirin ytimeen. Täällä tuntuu Naantalin aurinko olevan parhaimmillaan ja vanhan ajan aito tunnelma kietoo välittömästi pauloihinsa. Graniittikivetys muuttuu poluksi, joka johdattaa pihasaunarakennuksen ohitse aina ylhäällä olevaan aurinkoisen sävyiseen Pooki-nimiseen rakennukseen. Näihin erillisrakennuksiin voit helposti ideoida tarpeidesi mukaiset toiminnot ja myös monenmuotoinen yritystoiminta sopii näihin raameihin ja mahdollisuuksiin. Mannerheiminkadun suuntainen päärakennus on ulkoisesti ja monelta osin myös sisältä hyvässä kunnossa. Päärakennus jakautuu alakerran osalta kahtia pihaan johtavan keskiaikaista tunnelmaa huokuvan porttikongin ansiosta ja on yläkerran puolelta myös yhdistettävissä yhdeksi isoksi kokonaisuudeksi. Tämä talo monine mahdollisuuksineen voi olla oiva vastaus monelle hieman erilaista tilaratkaisua vaativalle ostajalle. Yläpihalla oleva pikkukoti on nimeltään Pooki ja se on helposti käytettävissä niin vakituiseen asumiseen kuin vierasmajoitukseen. Pihasaunarakennus on käyttökelpoinen nykyisessä muodossaan, eli varastona ja pihasaunana. Lotila on merkittävä maamerkki Naantalin Wanhan kaupungin katukuvassa ja näitä suljettuja portteja ovat kuvanneet kymmenet tuhannet turistit arvuutellen mitä porttien takana odottaa. Tule kanssani tutustumaan tähän ainutlaatuiseen tunnelmaan ja arvokkaaseen palaan maamme säilytettävien kohteiden joukossa. Yhdessä voimme ideoida miten tämä ihana kokonaisuus palvelisi sinun perheesi tarpeita. Lisätiedot ja henkilökohtaiset esittelyt sinulle antaa Sari Kuusisto 050-2556, tai sari@inlkv.fi Autan sinua mielelläni myös nykyisen kotisi myynnissä, jotta tästä todellista haavepaikasta tulisi täyttä totta mahdollisimman nopeasti!

Katso kaikki kuvat »

Perustiedot
KuntaNaantali
Postinumero21100
AlueVanha kaupunki
Huoneet4-5-h + k + vh + ph + s + 2wc + parveke + terassi + erillistalot: 2x2h + k ja 1h + k.
TyyppiOmakotitalo
Pinta-ala208.0m²
Kokonaispinta-ala208.0m²
Lisätietoja pinta-alastaOsakkeet nro 1-75 pinta-ala 75 m2, osakkeet nro 76-131 pinta-ala 56 m2, osakkeet nro 132-160 pinta-ala 29 m2 ja osakkeet nro 161-208 pinta-ala 48 m2. Neljän rakennuksen pinta-ala yhteensä 208 m2. Pinta-alatiedot perustuvat isännöitsijätodistuksessa ilmoitettuihin pinta-aloihin.
Kerros2/2
Rakennusvuosi1861
Käyttöönottovuosi1861
Vapautuminenmuu ehto
Vuokralla nytKyllä
Hintatiedot
Velaton hinta690 000 €
Myyntihinta690 000 €
Neliöhinta3 317 €/m²
Muutasopimuksen mukaan.
Asunnon lisätiedot
SaunaPihasaunarakennus erikseen, sekä päätalon molemmissa asuinhuoneistossa on omat saunat.
TulisijaKaakeliuunit
Asunnon kuntotyydyttävä
Lisätietoja kunnostaTalon julkisivu siistissä kunnossa ja piha-aluen erittäin hyvässä kunnossa. Rakennukset yleisesti ottaen siistissä/asuttavassa kunnossa, mutta mm. märkätilat on viimeksi remontoitu n. -80-luvulla.
LämmitysjärjestelmäSuora sähkö ja kaakeliuuneja
Kohde Etuovessa9953198