Linnavuorenkatu 22_5

Rivitalo

Linnavuorenkatu 22

Huoneet 4h + k + ph/wc/s
Velaton hinta 275 000 €
Rakennusvuosi 2007
Poikkeuksellisen tasokas rivitalohuoneisto kauniilla paikalla! Tässä kodissa on paljon ilahduttavia ja persoonallisia elementtejä. Heti sisääntulo tuntuu miellyttävältä, koska näkymä jatkuu suoraan läpi kodin kohti kauniita takapihan maisemia. Itse luonto kallioineen ja niittyineen ympäröi tätä päättyvän tien päässä olevaa kotia, joten ympäristö todellakin rauhoittaa kiireisenkin päivän jälkeen mielen. Sisääntulon yhteydessä on runsaasti Tank-Indoorin valmistamia huippulaadukkaita liukuovikaapistoja ja sama ylellinen viimeistely toistuu monissa yksityiskohdissa läpi huoneiston. Pesuhuoneen taso yllättää positiivisesti vaativammankin ostajan, sillä selkeälinjainen seinämalli wc-istuin on istutettu hienostuneen hiekan sävyisen laatoituksen eteen ja ilmeikkäät lasihyllyt antavat oman säväyksensä kauniiseen pesutilaan. Poreallas ja viihtyisä sauna varmistavat hemmotteluhetket, kun taas tyylikäs allaskaapisto on aina arjen ilona. Pyykkikoneet ym. arki kätkeytyvät puolestaan teetettyjen liukuovien taakse. Makuuhuoneita tällä hetkellä on varsinaisesti 2 ja 1 huone toimii luontevasti työhuoneena. Lisämakuuhuoneen saa tarvittaessa erotettua helposti olohuoneen perätilasta, joten huoneisto mukautuu helposti elämäsi eri vaiheissa tarpeisiisi. Kaikissa yksityistiloissa on myös mukavasti elävöittäviä yksityiskohtia ja kaikissa tiloissa on reilusti laadukkaita liukuovikaapistoja. Kodin kruunaa kuitenkin koko perheen yhteiset oleskelutilat, sillä olohuoneen avaruus ja sen jatkeena oleva hulppea terassitila ilahduttavat niin arjessa kuin juhlassa. Samaan tilaan integroituu tyylikäs avokeittiö, joten monen asunnon etsijän unelmien tarpeet ovat koottuna juuri tähän kotiin. Tätä kotia voidaan hyvällä syyllä sanoa kauniiksi, laadukkaaksi ja uniikiksi kodiksi ja tämänkin upean kodin sinulle esittelee IN LKV | Sari Kuusisto 050-2556, sari@inlkv.fi. Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan, sillä tämä koti pitää itse nähdä. Luonnollisesti olen palveluksessasi myös nykyisen kotisi myyntiprojektissa, jotta tämä uusi unelmakoti olisi varmasti sinun.

Katso kaikki kuvat »

Perustiedot
KuntaNaantali
Postinumero21100
AlueLinnavuori
Huoneet4h + k + ph/wc/s
TyyppiRivitalo
Pinta-ala106.0m²
Kokonaispinta-ala121.0m²
Lisätietoja pinta-alastaMyytävä kokonaisuus käsittää isännöitsijätodistuksen mukaan 4 h + k + s, as.pinta-ala 106 m2. Lisäksi huoneistoon on jälkikäteen rakennettu lämmin käyttöullakko, karkea arvio pinta-alasta on noin 15 m2. Ullakolla on runsaasti myös alle 160 cm tilaa, ja myös ullakolle on rakennettu runsaasti laadukkaita liukuovikaapistoja.
Kerros2/2
Rakennusvuosi2007
Käyttöönottovuosi2007
Vapautuminenheti
Vuokralla nytEi
Hintatiedot
Velaton hinta275 000 €
Myyntihinta275 000 €
Neliöhinta2 594 €/m²
Yhtiövastike137,8 €/kk
Asunnon lisätiedot
SaunaTyylikäs sauna noudattaa pesuhuoneen ylellistä olemusta ja ikkuna mahdollistaa myös raittiin ilman tulon juuri silloin kun sitä kaivataan.
Asuntoon kuuluuKiinteät valaisimet, kiinteät vaatekaapit, sälekaihtimet, takkavaraus, huoneistokohtainen ilmanvaihto, 2 kylmää ja tilavaa ulkovarastoa, autokatospaikka.
Asunnon kuntohyvä
Kohde Etuovessa9492263