Lestipolku 3_1

Omakotitalo

Lestipolku 3

Huoneet oh + 3mh + tv-huone + kirjasto + k/rh + ph/s + khh + 2kph/wc + 2wc + viherh. + harrastetila
Velaton hinta 515 000 €
Rakennusvuosi 2004
Arkkitehtuurin monimuotoinen taidonnäyte! Kodin sijainti on kerrassaan loistava, sillä Turun keskusta, Tyks ja Yliopisto ovat muutaman minuutin päässä ja silti tontti nauttii omasta rauhasta vehreässä ympäristössä. Paikka on kaikin tavoin todellinen piilopirtti, sillä tänne päättyvän kadun päähän kuljetaan vanhan asuinalueen läpi ja ohikulkijoita tänne ei eksy. Tontti on oma ja pihapiiri valmis autotallirakennuksineen. Myös harrastetilaa riittää, sillä autotallin yläkerrassa on reilusti tilaa monenlaiseen puuhasteluun, tai tila on helposti käytettävissä kunnon varastotilana. Persoonallinen asuinrakennus muodostuu useasta pienestä porrastuksesta, sillä erilaisia tasoja löytyy yhteensä 5 kappaletta. Kaikkein alimpana on loogisesti saunaosasto ja tilava pukeutumistila omalla uloskäynnillä. Myös wc, varastotila ja hulppean kokoinen kodinhoitohuone sijaitsevat täällä kellaritilassa. Muutama askelma ylempänä ovat huikean korkea olohuone selkeälinjaisen takan kera, ruokailutila, keittiö, iso viherhuone, viihtyisä terassialue, wc ja pääsisäänkäynti. Muutama askelma ylöspäin siirryttäessä löytyvät tilava tv-huone, todella mukavan kokoinen makuuhuone ja iso terassitila valtavan markiisin kera. Seuraavalla tasolla on jälleen todella tilava makuuhuone sekä wc omalla suihkutilalla. Viimeisellä ylätasolla on varsinainen päämakuuhuone oman pesuhuoneen kanssa. Erityistä ylellisyyttä tässä kodissa edustaa nimenomaan tunnelmallinen olohuone, josta käsin on helppo aistia koko kodin monivivahteisuus. Monumentaalinen portaikko muodostaa graafisen vetoketjun ja rytmittää hauskasti tilat omiksi pieniksi maailmoikseen. Kaikki makuuhuoneet ovat hemmottelevan kokoisia tiloja, pesuhuoneita on yhteensä 3 ja wc-tiloja 4. Terassitiloja on 2 ja lisäksi viherhuone palvelee kesät talvet välimaastona ulko- ja sisätilojen välillä. Tässä aidosti ainutlaatuisessa kodissa on paljon nähtävää ja koettavaa. Tervetuloa kanssani tutustumaan mahdollisesti koko perheen uuteen jännittävään unelmakotiin. Lisätiedot ja esittelyt IN LKV | Sari Kuusisto 050-2556 tai sari@inlkv.fi. Luonnollisesti olen käytettävissäsi myös nykyisen kotisi myyntiprojektissa, jotta tästä uudesta unelmasta tulisi varmasti totta!

Katso kaikki kuvat »

Perustiedot
KuntaTurku
Postinumero20300
AlueRaunistula
Huoneetoh + 3mh + tv-huone + kirjasto + k/rh + ph/s + khh + 2kph/wc + 2wc + viherh. + harrastetila
TyyppiOmakotitalo
Pinta-ala221.0m²
Kokonaispinta-ala236.0m²
Lisätietoja pinta-alastaAsuinrakennuksen pinta-alat ovat rakennuslupapiirrosten mukaisesti noin 166 m2 + kellarin tilat 55 m2. Lisäksi alle 160 cm olevia tiloja on karkean arvion mukaan noin 15 m2.
Kerros3/3
Rakennusvuosi2004
Käyttöönottovuosi2004
Vapautuminenmuu ehto
Vuokralla nytEi
Hintatiedot
Velaton hinta515 000 €
Myyntihinta515 000 €
Neliöhinta2 330 €/m²
Muutaviimeistään 1 kk kaupanteosta
Asunnon lisätiedot
SaunaSaunan pukuhuoneesta on kulku patiolle.
Asuntoon kuuluuVaatekaapit, kiinteät valaisimet, sälekaihtimet+laskosverhot, markiisit, pyykinpesukone ja kuivausrumpu, jätesäiliö (vuokra). Satelliittivalmius ja puhelinverkko.
Asunnon kuntohyvä
LämmitysjärjestelmäSähkö+takka+ilmalämpöpumppu
Kohde Etuovessa9906214