Lautamiehenkatu 4 as 9 _9

Rivitalo

Lautamiehenkatu 4 as 9

Huoneet 4-5h + k + s
Velaton hinta 215 000 €
Rakennusvuosi 1968
Avara yksitasoinen rivitalokoti aivan Raision keskustan lähistöltä! Kodin yksi parhaista puolista on tämän etupiha. Astuessasi pihaan tunnet heti olevasi kotona. Etupihan fiilis välittyy varmasti jo alkumetreillä puineen, istutuksineen ja pienen varastomökin myötä. Huoneistoon sisään astuessa vasemmalla puolella sinulle avautuu todella avara isoine ikkunoineen oleva olohuone. Tämän yhteydessä on perällä ihastuttava ruokailuhuone, johon saat kätevästi suuremmankin perheen syömään ja viettämään iltaa. Keittiö on remontoitu noin 5 vuotta sitten tyylikkääksi ja nykyisen trendin mukaan. Suuri laskutilan määrä ja näkymät takapihalle tuovat pientä mukavuutta kokkailujen keskelle. Kodin makuuhuoneet sijaitsevat huoneiston aulan päässä. Kaksi pienempää makuuhuonetta on yhdistetty välioven kanssa ja molemmista huoneista näkymät omalle takapihalle. Suurimmaksi makuuhuoneeksi eli masterbedroom sijaitsee aulan oikealla puolella, jossa on isot kaapistot. Pienen mukavuuslisän tuo ikkuna, josta näkymät ovat etupihalle. Aulan perällä on ensin välitila, josta käynti kylpyhuone ja saunatilaan. Tämä kokonaisuus on remontoitu 2011 putkistoremontin yhteydessä todella tunnelmalliseksi tiilineen. Tumma lasiseinä saunaan tuo mukavasti luonnetta. Lisätiedot ja esittelyt sinulle tästäkin huippu yksilöstä antaa IN LKV | Miska Piirainen 050-2165, tai miska@inlkv.fi. Luonnollisesti olen palveluksessasi myös nykyisen kotisi myynnissä, jotta tämä uusi unelma toteutuisi perheellesi.

Katso kaikki kuvat »

Perustiedot
KuntaRaisio
Postinumero21200
AlueKerttula
Huoneet4-5h + k + s
TyyppiRivitalo
Pinta-ala119.5m²
Kokonaispinta-ala119.5m²
Lisätietoja pinta-alastaIlmoitettu pinta-ala perustuu isännöitisjätodistuksessa ja yhtiöjärjestetyksessä ilmoimoitettuun pinta-alaan. Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu, joten ne saattavat olla ilmoitettua suuremmat tai pienemmät. Kohteen myyntihinta ei ole pinta-ala perusteinen, vaan kohde myydään kokonaisuutena.
Kerros1/1
Rakennusvuosi1968
Käyttöönottovuosi1968
Vapautuminensopimuksen mukaan
Vuokralla nytEi
Hintatiedot
Velaton hinta215 000 €
Myyntihinta215 000 €
Neliöhinta1 799 €/m²
Yhtiövastike358,5 €/kk
Asunnon lisätiedot
SaunaRemontoitu putkiremontin yhteydessä 2011. Saunan väliseinän tilalle tehty tyylikäs lasiseinä. Wc pytty uusittu 2017. Tunnelmallisen tunnelman luo tummat lasiseinät.
Asunnon kuntotyydyttävä
Kohde Etuovessa9636357