Läntinen Pitkäkatu 20_13

Kerrostalo

Läntinen Pitkäkatu 20

Huoneet 2h + k
Velaton hinta 198 000 €
Rakennusvuosi 1929
Ihanan avara ja tunnelmallinen kaksio aivan kaupungin ytimessä! Tämä Alvar Aallon suunnittelema elementtitalo kuuluu Turun klassikkotalojen oikeutettuun joukkoon ja edustaa aikakautensa ehdotonta edelläkävijää. Sijainti on kerrassaan suurenmoinen, sillä kulkuyhteydet niin jalan kuin autolla ovat loistavat, ja myös kaikki julkiset kulkuyhteydet ovat aivan a-luokkaa. Myös Puolalanpuisto on heti takapihan jälkeen, joten kaikki tarvittavat elementit tuntuvat ympäröivän tätä viehättää kotia. Huoneiston ylellinen sisääntulohalli sykähdyttää olemuksellaan. Avaruus ja toimivuus ovat läsnä välittömästi, sillä eteisaulaa ympäröivät hyvät säilytystilat, suora käynti viihtyisiin pesutiloihin ja kulkuväylät avaraan makuuhuoneeseen sekä olohuoneeseen. Keittiö asemoituu välittömästi sisääntulo-oven viereen, joten myös kauppakassit kulkeutuvat maksimaalisen luontevasti suoraan keittiöön. Keittiössä on reilusti säilytys- sekä työskentelytilaa. Ylellisyytenä on side by side jääkaappipakastin jääpalakoneella ja keittiöön mahtuu myös pieni ruokapöytä arjen nopeita ruokailuja varten. Makuuhuoneessa taas on loistavasti tilaa niin isolle sängylle, kunnon säilytystiloille kuin reilun kokoiselle työpisteellekin. WC/pesutila on myös erittäin toimiva ja ilahduttavan tilava, myös varustelutaso on hemmottelevan ylellinen. Olohuone puolestaan on täysin oikeutetusti koko kodin sydän, sillä reilut ikkunapinnat päästävät lempeän luonnonvalon täysin esteettömästi sisälle ja persoonalliset ikkunalaudat toimivat oivana hyllytilana kauneimmille aarteillesi. Tilaa olohuoneessa on runsaasti, joten tänne mahtuu helposti kunnon ruokailuryhmä ja jopa säilytystilaa löytyy nurkkauksessa olevasta komerokaapista. Tämä upea kaksio vapautuu bonuksena heti käyttöösi, joten toivotan sinut tervetulleeksi tutustumaan tähän erittäin hyvään vaihtoehtoon tämän hetken markkinoilta! Lisätiedot ja esittelyt sinulle tästäkin upeasta kodista antaa IN LKV | Sari Kuusisto 050-2556 tai sari@inlkv.fi.

Katso kaikki kuvat »

Perustiedot
KuntaTurku
Postinumero20100
AlueKeskusta
Huoneet2h + k
TyyppiKerrostalo
Pinta-ala70.0m²
Kokonaispinta-ala70.0m²
Lisätietoja pinta-alastaPinta-aloja ei ole tarkistusmitattu, joten ne saattavat olla ilmoitettua suuremmat tai pienemmät. Kohdetta ei myydä ilmoitetun pinta-alan perusteella, vaan kokonaisuutena.
Kerros3/6
Rakennusvuosi1929
Käyttöönottovuosi1929
Vapautuminenheti
Vuokralla nytEi
Hintatiedot
Velaton hinta198 000 €
Myyntihinta176 014 €
Neliöhinta2 829 €/m²
Yhtiövastike270,0 €/kk
Vesimaksu22,0 €
Asunnon lisätiedot
Asuntoon kuuluuKiinteät valaisimet, verhokiskot, sälekaihtimet, naulakko ja irralliset vaatekaapit.
Asunnon kuntohyvä
Lisätietoja kunnostaSekä pesuhuoneen että keittiön aidot massiivipuutasot kaipaavat hiontaa ja uudelleen suojausta. Parketissa on parissa kohtaa koloja, jotka ovat puukitillä korjattavissa.
Kohde Etuovessa9711289