Ansakatu 8_26

Rivitalo

Ansakatu 8

Huoneet 4h + k + s/ph/wc + wc
Velaton hinta 235 000 €
Rakennusvuosi 1982
Hurmaava päätyhuoneisto kauniin maiseman kera! Tämä rivitaloyhtiö sijaitsee suositulla alueella Littoisissa ja nyt myytävänä oleva päätyhuoneisto on yhtiön parhaalla paikalla. Rauha ja luonnonmukaisuus ovat kokonaisvaikutelmassa hallitsevia elementtejä ja lisäksi huoneiston oleskeluterassit ovat todella upeassa kunnossa. Monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet kuten myös loistavat ulkoilumahdollisuudet ovat lähellä kotia. On siis helppo aistia miksi yhtiön asunnot ovat aina menneet todella nopeasti kaupaksi. Tämä koti on kauttaaltaan remontoitu lähivuosien aikana ja valitut sävyt istuvat kauniisti luonnonmukaiseen tunnelmaan. Materiaalit ovat laadukkaita ja tyylipuhdas yhtenäinen linja tekee kodista seesteisen latautumispaikan koko perheelle. Myös taloyhtiötä on hoidettu säännöllisesti, joten mitään isompia remonttitarpeita ei ole tiedossa. Yhtiö on mm. vaihtanut lämmitysjärjestelmän maalämpöön, joten asuinkulut ovat nykyaikaisella tasolla. Kodin sisäänkäynti on kutsuva, sillä katse ajautuu heti olohuoneen perällä oleviin ikkunoihin ja itse eteinen on viihtyisän siisti tila kauniin liukuovikaapiston kera. Heti eteisen vieressä on kodin kaunis erillis wc, jossa on myös todella mukavasti säilytystilaa arjen eri tarpeisiin. Keittiö on käytännöllisesti erikseen ja tunnelma on kodikkaan lämpöinen, koska myös ruokailuryhmä mahtuu hyvin keittiöön arjen ruokahetkiä varten. Olohuone puolestaan on huikean avara ja valoisa tila. Tänne mahtuu isoinkin sohvaryhmä ja kunnon ruokailuryhmä, sekä jatkeena on tunnelmallisen takapihan terassitila luonnon helmassa. Kauniina ja raikkaana kiinnekohtana on valkoinen portaikko elegantilla lasikaiteella. Kokonaisvaikutelma tuntuu kerrassaan täydelliseltä. Yläkerrassa ovat kodin kolme makuuhuonetta omassa rauhassaan, sekä kodin viihtyisät pesutilat ja sauna. Täällä vallitsee myös kodin yhtenäinen harmonia, joten koti on todellakin ehjä kokonaisuus. Lisätiedot ja esittelyt sinulle tästäkin markkinoiden huippu yksilöstä antaa IN LKV | Sari Kuusisto 050-2556, tai sari@inlkv.fi. Luonnollisesti olen palveluksessasi myös nykyisen kotisi myynnissä, jotta tämä uusi unelma toteutuisi perheellesi.

Katso kaikki kuvat »

Esittely 24.09.2017 klo 16:45—17:15
Perustiedot
KuntaKaarina
Postinumero20660
AlueLittoinen
Huoneet4h + k + s/ph/wc + wc
TyyppiRivitalo
Pinta-ala104.0m²
Kokonaispinta-ala104.0m²
Lisätietoja pinta-alastaIlmoitettu pinta-ala perustuu isännöitisjätodistuksessa ja yhtiöjärjestetyksessä ilmoimoitettuun pinta-alaan. Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu, joten ne saattavat olla ilmoitettua suuremmat tai pienemmät. Kohteen myyntihinta ei ole pinta-ala perusteinen, vaan kohde myydään kokonaisuutena. (Yläkerrassa on myös hieman alle 160 cm tiloja, joita ei lasketa virallisiin huoneistoaloihin).
Kerros2/2
Rakennusvuosi1982
Käyttöönottovuosi1982
Vapautuminensopimuksen mukaan
Vuokralla nytEi
Hintatiedot
Velaton hinta235 000 €
Myyntihinta235 000 €
Neliöhinta2 260 €/m²
Yhtiövastike239,2 €/kk
Vesimaksu19,0 €
Asunnon lisätiedot
SaunaSauna on uusittu vuonna 2013.
Asuntoon kuuluuVaatekaapit. Kiinteät valaisimet. Sälekaihtimet (alak. oh+k).
Asunnon kuntohyvä
Lisätietoja kunnostaTämä huoneisto on täysin muuttovalmiissa kunnossa. Valkoiseksi maalatuissa portaissa on muutama kulumisen jälki, jotka on helppo myös paikkamaalata tarvittaessa.
Kohde Etuovessa9986694